5 x waarom je in Breda wil komen - én blijven werken

Breda is niet alleen een heerlijke stad om te wonen, Breda is een internationale en bruisende stad waar je volop kan experimenteren. Een stad die barst van talent met impactvolle en innovatieve bedrijven. Maar de stad maakt ons vooral geliefd om onze mentaliteit. We vieren hier het leven en zoeken elkaar graag en vaak op. We ontvangen creatieven en nieuwkomers met open armen. Het maakt van Breda een stad waarin je je thuis voelt en waar je in álle opzichten de ruimte krijgt om je talenten optimaal te benutten. Het werkt lekker, in Breda. 

 

 

 

Hier vind je de meest inspirerende werkplekken

Hier in Breda zoeken we elkaar graag én vaak op. Omdat het samen nu eenmaal leuker is, maar vooral omdat het je werk rijker, verrassender en beter maakt. Niet voor niets vind je in Breda meerdere ‘hubs’ waarin verschillende ondernemers hun krachten bundelen. Inspirerende werkplekken waar je jezelf optimaal kunt ontplooien en ook elkaar verder brengt. En waar alle ruimte is om successen, maar óók fuck-ups te delen. We spraken met Saskia van Triple O Campus, Bonny van STEK, Arthur van B'WISE en Maurice van 076@WORK.

Ontdek het hier

Hier kun je je creativiteit ontwikkelen

Hier in Breda kun je jouw creativiteit volop benutten. De stad omarmt het nieuwe en onbekende. En geeft én gunt je de ruimte om te proberen en te pionieren. Ook hierbij geldt dat we elkaar graag opzoeken. Niet in de laatste plaats omdat je samen nu eenmaal meer voor elkaar krijgt. Dat dit leidt tot prachtkansen en de meest vette resultaten, daar weten Mitch (City of Imagineers), Margot (Breda Robotics), René (Breda Game City) en Lisette & Elodie (Electron) alles van.

 

Bekijk het hier

 

 

Bedrijven & talenten evenementen

Hier kun je groeien, - leren én ontmoeten

Breda is een stad met oneindig veel potentie. Hier kun je op persoonlijk én zakelijk vlak groeien en inspirerende mensen ontmoeten. Breda telt maar liefst zeven onderwijsinstellingen met meerdere locaties waar je opgeleid wordt in de meest uiteenlopende vakgebieden, op zowel mbo- als hbo-niveau. De gameopleiding van BUas behoort tot één van de beste ter wereld, we zijn hier gespecialiseerd in gastvrijheid en leisure en hebben een prachtige kunstacademie waar je jouw talenten volop kan ontwikkelen. Breda is de stad van de toekomst met boordevol creativiteit en toegepaste technologie. Naast de vele onderwijsinstellingen zijn er genoeg plekken en initiatieven die mensen met passie bij elkaar brengen.

 

 

In Breda is het leven goed door