Doe - inspiratie op

Op deze pagina vind je bijzondere verhalen, de beste tips en inspiratie over de bruisende stad Breda. Van innovatieve ondernemers tot aan lijstjes met de leukste dingen om te doen in de vakantie. Je zult hier altijd wel iets vinden dat jou inspireert.

Wat zoek je?

Thema

124 resultaten

Kunstgaleries in Breda

Kunstgaleries in Breda

Breda barst van de creativiteit en er zijn dan ook verschillende plekken waar je deze kunst kunt bewonderen. Daarnaast is er ook een aantal kunstcollectieven actief in Breda die op diverse plekken in de stad hun werk tentoonstellen.

Bekijk ze hier

Uiteten op maandag

Uiteten op maandag

Je hebt het vast al eens meegemaakt. Je hebt zin om lekker een hapje te eten, maar het is maandag. Veel horecagelegenheden vieren inderdaad weekend op maandag, maar gelukkig is er ook een aantal dat je ook op maandag met open armen ontvangt om te dineren!

Bekijk hier waar

Brunchplekken in Breda

Brunchplekken in Breda

Ben jij opzoek naar een leuke hotspot waar je lekker kunt genieten van een heerlijke brunch onder het genot van een kopje koffie of een lekker sapje? Dan zit je bij de volgende plekken helemaal goed!

Ontdek ze hier

Unieke Experiences in Breda

Unieke Experiences in Breda

Een dagje of avondje uit in Breda is meer dan alleen een bezoek aan leuke cafés, toffe winkels en historische plekken. Ga eens langs een van de vele unieke experiences en beleef een onvergetelijke tijd in Breda!

Ontdek het hier

Kringloopwinkels in Breda

Kringloopwinkels in Breda

Kringloopwinkels zijn dé plekken om duurzaam te winkelen in Breda. Je geeft producten een tweede leven en draagt zo jouw groene steentje bij aan een duurzaam Breda.

Bekijk hier

Holy Moly Breda

Holy Moly Breda Holy Moly Club

Holy Moly is een bijzondere hotspot aan de voet van de Grote Kerk in Breda. Het biedt een scala aan ervaringen, zoals het Holy Moly Restaurant met unieke internationale gerechten, de Holy Moly Trip, een bijzondere beleving door verborgen kamers, de Holy M

Ontdek de hotspot

Conceptstores in Breda

Conceptstores in Breda

Hip en happening; conceptstores! In iedere stad kom je ze tegenwoordig tegen. Ook Breda heeft een aantal toffe winkels waar je terecht kunt voor lifestyle producten, cadeaus of accessoires voor je interieur. Neem een kijkje bij deze creatieve ondernemers!

Ontdek hier

Daten in Breda

Daten in Breda

Vergeet Parijs of Venetië, Breda is de uitgelezen plaats om met je crush op pad te gaan. Met talrijke horecazaakjes en sfeervolle plekken in en rondom de stad zijn er genoeg mogelijkheden voor een romantische date.

Lees meer

ONSTAGE Experience & Bar

ONSTAGE Experience & Bar

Een unieke en innovatieve muziekbeleving in het centrum van Breda, waar bezoekers door middel van de nieuwste technologieën worden ondergedompeld in de wereld van dj's.

Ontdek het hier