Boetiekjes in Breda

    Winkelen maar dan net een beetje anders. Items scoren die jou speciaal maken en die je niet op elke hoek van de straat tegen komt. Bij deze boetiekjes in Breda weet je zeker dat je met style de deur uitstapt. Ze zijn gespecialiseerd in een bepaald genre van shoppen: welke past bij jou?

    DNA

    Clean en verzorgd, dat is wat DNA uitstraalt. Met merken als ØLÅF, Denham, Diesel en Filling Pieces hebben ze een urban aesthetic met een vleugje luxe. Je vindt er van alles: chique, casual en comfort. Mannen, als je nog niet helemaal weet wat je aan moet bij je komende afspraakje, kun je bij DNA zeker scoren.

    Veemarktstraat 8

    Fawl Customs

    Op zoek naar de perfecte eyecatchers om je outfit af te maken? Bij Fawl Customs vind je het. Schoenen die schitteren als parels, die je bij de eerste blik verleiden en waar je vervolgens niet meer zonder kunt. Op zoek naar een classic zoals je geliefde Nikes, maar dan met een vleugje originaliteit? Dan hoef je niet verder te kijken dan Fawl Customs. Ontdek hier je nieuwste paar schoenen! 

    Sint Annastraat 9

    Bonk

    Suburban Supplies, met merken zoals Carhartt, HUF en Obey. Als skateshop van Breda biedt Bonk uiterraard ook alle nodige spullen om te shredden in een skatepark. Een winkel waar je met open armen wordt ontvangen en advies krijgt alsof je er al jaren komt. 

    Veemarktstraat 68

    SAARBARBAARS

    Elke creatie van SAARBARBAARS straalt exclusiviteit uit waardoor je niet alleen een tas bezit, maar ook een stukje unieke kunst draagt. Laat jezelf spreken door haar tijdloze stijl en vakmanschap en maak een statement waar je ook gaat. Opvallen is een keuze en die maak je als je bij Saar binnenstapt.  

    Sint Annastraat 11 

    Bobbie Rose

    Opzoek naar een elegante maar trendy outfit voor op kantoor, een feestje of gewoon voor thuis? Stap dan binnen bij Bobbie Rose. Hun doel? Jou helpen om te stralen als nooit tevoren! Met merken luxe merken zoals Amaya Amsterdam, Studio Amaya en The Lola Club zorgen ze dat jij er goed uitziet. De dames helpen je graag met advies en kijken wat bij jou past. 

    't Sas 5