Doe - inspiratie op

Op deze pagina vind je bijzondere verhalen, de beste tips en inspiratie over de bruisende stad Breda. Van innovatieve ondernemers tot aan lijstjes met de leukste dingen om te doen in de vakantie. Je zult hier altijd wel iets vinden dat jou inspireert.

Wat zoek je?

Thema

23 resultaten

Delicatessenwinkels in Breda

Wie denkt aan Breda, zal al gauw aan het bourgondische karakter van de stad denken ;-) Alhoewel Breda veel meer is dan dat, genieten we hier inderdaad van het leven. Hierbij een lijstje delicatessenwinkels!

Bekijk hier

Delicatessenwinkels in Breda

TEDxBreda

Foto van de nieuwe groep vrijwilligers voor TEDxBreda

Het internationale fenomeen TED staat opnieuw in de startblokken. Het sprekersplatform TEDxBreda is overgenomen door een nieuw enthousiast board en kersverse vrijwilligers. Bestuurslid Iris Blue vertelt over de nieuwe weg die TEDxBreda inslaat.

Meer lezen over TEDxBreda

TEDxBreda

Winter in Breda

De prachtige lichtjes hangen weer in de bomen, de winkels zijn open en de glühwein staat weer voor je klaar. Ontdek wat er allemaal te doen is deze winter in Breda.

Ontdek hier meer

Winter in Breda

BANK15 x City Intervention

Voor City Intervention zocht Breda Marketing de samenwerking met BANK15. De kans die City Intervention biedt aan makers om met nieuw materiaal een groot object in de openbare ruimte te plaatsen, past helemaal in de missie van BANK15.

Lees hier meer

BANK15 x City Intervention

Green Friday in Breda

Foto van een bos

Black Friday? Niet voor deze winkels. Het Amerikaanse fenomeen wordt gezien als de start van de feestdagen en daar komt voor veel mensen een heleboel winkelen bij kijken. Deze winkels en ondernemers doen juist iets anders.

Meer lezen over Green Friday in Breda

Green Friday in Breda

PlaSTiEK Breda

Voor het project City Intervention werken de vier projectgroepen met de duurzame beams van PlaSTiEK Breda. Maar wat zijn beams en waar komen ze vandaan? Jilles Verspoor van PlaSTiEK vertelt.

Meer lezen over PlaSTiEK Breda

PlaSTiEK Breda