Doe - inspiratie op

Op deze pagina vind je bijzondere verhalen, de beste tips en inspiratie over de bruisende stad Breda. Van innovatieve ondernemers tot aan lijstjes met de leukste dingen om te doen in de vakantie. Je zult hier altijd wel iets vinden dat jou inspireert.

Wat zoek je?

Thema

26 resultaten

Livemuziek in Breda

Breda barst als hartelijke stad van plekken waar je livemuziek kunt luisteren. Ga voor je volgende avondje uit eens naar één van deze adresjes!

Lees meer

Livemuziek in Breda

De 5 highlights van PopMonument Breda 2022

Genieten van muzikale optredens in de mooiste monumenten van Breda. Dat is PopMonument. Na een bescheiden corrona-editie vorig jaar, is PopMonument op zaterdag 26 november helemaal op volle sterkte. In dit blog lees je welke optredens je echt niet mag mis

Lees meer

De 5 highlights van PopMonument Breda 2022

Locaties PopMonument 2022

Het thema van PopMonument Breda is dit jaar Royal Roots, de koninklijke wortels van Breda. Geniet van concerten op plaatsen met een rijke geschiedenis.

Lees meer

Locaties PopMonument 2022

BredaPhoto met kinderen

BredaPhoto biedt kijkplezier voor jong en oud. Voor de eerste keer is er zelfs een BredaPhoto speurtocht voor kinderen. Dus pak de fiets of trek je wandelschoenen aan en ga op ontdekkingsreis.

Bekijk alle tips

BredaPhoto met kinderen

Residence programma BredaPhoto

Zet 20 oktober in de agenda! BredaPhoto heeft wederom talentvolle alumni van deelnemende academies uit binnen- en buitenland uitgenodigd om tijdens het festival in zes weken nieuw werk te maken: Breda Residence.

Bekijk het programma

Residence programma BredaPhoto

Herfst in Breda

Geen zin om tijdens de herfstvakantie thuis te blijven zitten? Ontdek dan Breda! Breda biedt enorm veel, en heeft voor ieder wat wils. We zetten de leukste activiteiten voor jouw herfstvakantie op een rij.

Alle tips

Herfst in Breda

Fleur brengt visuele verhalen

De tiende editie van BredaPhoto is een bijzondere. Nog nooit waren er tentoonstellingen te zien op zoveel verschillende locaties in Breda. “Het is mooi om te zien dat je zoveel verschillende mensen kunt inspireren én samenbrengen in Breda door fotografie.

Lees het interview

Fleur brengt visuele verhalen