Doe - inspiratie op

Op deze pagina vind je bijzondere verhalen, de beste tips en inspiratie over de bruisende stad Breda. Van innovatieve ondernemers tot aan lijstjes met de leukste dingen om te doen in de vakantie. Je zult hier altijd wel iets vinden dat jou inspireert.

Wat zoek je?

Thema

19 resultaten

Nomadland - BredaPhoto

Loop het terrein op van BredaPhoto bij BRACK en je kan zomaar vrolijk welkom geheten worden door een drietal meisjes: Isolde, Alba en Fenna. Middenin het industriële decor van het Havengebied zie je een tiny house op wielen en een tipi: kamp Nomadland

Lees hier meer

Nomadland - BredaPhoto

Herfst in Breda

Geen zin om tijdens de herfstvakantie thuis te blijven zitten? Ontdek dan Breda! Breda biedt enorm veel, en heeft voor ieder wat wils. We zetten de leukste activiteiten voor jouw herfstvakantie op een rij.

Alle tips

Herfst in Breda

Fleur brengt visuele verhalen

De tiende editie van BredaPhoto is een bijzondere. Nog nooit waren er tentoonstellingen te zien op zoveel verschillende locaties in Breda. “Het is mooi om te zien dat je zoveel verschillende mensen kunt inspireren én samenbrengen in Breda door fotografie.

Lees het interview

Fleur brengt visuele verhalen

9 locaties om te bezoeken met Open Monumentendag

Zaterdag 10 en zondag 11 september 2022 vindt de 36e editie van de Open Monumentendagen plaats. In Breda zijn meer dan 50 locaties opengesteld, waar je als bezoeker een kijkje kunt nemen.

Lees verder

9 locaties om te bezoeken met Open Monumentendag

Nachtvlucht: In gesprek met Pieter Laurens Mol

Het is 30 jaar geleden dat de Pieter Laurens Mol met zoveel werken exposeerde. Met Nachtvlucht in Stedelijk Museum Breda laat de Bredase kunstenaar de uiteenlopende betekenissen van de duisternis en de kleur zwart zien.

Lees het interview

Nachtvlucht: In gesprek met Pieter Laurens Mol