Vergaderlocaties in Breda

    Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in Breda? Breda en omgeving barst van de bijzondere vergaderlocaties in het groen en in de bruisende binnenstad. Maar ook als je zoekt naar een zakelijke locaties voor een vergadering ben je in Breda aan het juiste adres.

    Brandpunt

    Brandpunt is een creatieve hotspot midden in het centrum van Breda. Je kunt hier koffie drinken en lunchen, en het is ook een conceptstore. Maar wist je dat je hier ook kunt vergaderen? Brandpunt heeft twee vergaderruimtes: De Grote Kerk en De Huiskamer. In vergaderruimte De Grote Kerk heb je uitzicht op – je raadt het al – de Grote Kerk. Deze ruimte biedt plaats voor 15 personen. De Huiskamer heeft plaats voor 25 tot 75 personen. Ideaal voor vergaderingen, maar ook voor workshops, trainingen of lezingen.

    Reigerstraat 16

    Meer informatie over vergaderen in Brandpunt

    Boven Breda

    Op de eerste verdieping van het monumentale ‘Huis Den Arent’ op de Havermarkt in Breda, bevinden zich twee vergaderzalen. Bij uitstek geschikt voor vergaderingen, borrels, recepties en workshops. Ideaal als je een ruimte zoekt in de binnenstad van Breda. De kleine zaal biedt plaats voor 25 personen en de grote zaal heeft plaats voor maximaal 60 personen.

    Schoolstraat 2

    Meer informatie over vergaderen Boven Breda

    De Avenue

    Vergaderen in een theaterzaal? Bij De Avenue in Breda kan het! Wanneer je vergadert bij De Avenue, kun je dit combineren met een etentje, zoals een walking dinner of à la carte diner. Extra leuk om je vergaderdag zo af te sluiten! De Theaterzaal is geschikt voor grote groepen en de Sociëteit voor kleine groepen.

    Waterstraat 5

    Meer informatie over vergaderen bij De Avenue

    Offices For You

    Vergaderen op een historische plek in Breda? Dan zit je in het oude kantoor van de voormalige bierbrouwerij Oranjeboom wel goed. Bierbrouwerij De Drie Hoefijzers is een van de meest kenmerkende monumentale panden in Breda. Dit kantoor ligt op vijf minuten lopen van het centraal station en er zijn verschillende vergaderzalen waar je uit kunt kiezen, variërend van 2 tot 30 personen. Aansluitend kun je een borreltje doen bij het naastgelegen Beers & Barrels.

    Ceresstraat 13

    Meer informatie over vergaderen bij Offices For You

    Leonardo Hotel

    Wil je een zakelijke bijeenkomst organiseren? Leonardo Hotel Breda City Center biedt de uitkomst voor vergaderingen en evenementen. Van intieme vergaderruimtes tot ruime balzalen. Het hotel ligt direct naast het station van Breda en je kunt er ook goed parkeren. Het hotel beschikt over 12 multifunctionele ruimtes. Hier kun je alle kanten mee op!

    Stationsplein 14

    Meer informatie over vergaderen bij Leonardo Hotel Breda City Center

    Old Dutch

    Als je op zoek bent naar een locatie midden in het bruisende hart van de stad, ben je bij Old Dutch aan het goede adres. Old Dutch is dé sportsbar van Breda, dus gezelligheid vind je hier sowieso. De industriële stijl met Amerikaanse invloeden en de Brabantse gezelligheid maken Old Dutch de plek om een dag door te brengen met collega’s. Je kunt kiezen uit drie zalen, variërend van een capaciteit van 30 tot 150 personen.

    Sint Janstraat 3A

    Meer informatie over vergaderen bij Old Dutch

    Breepark

    Of je nu op zoek bent naar een ruime evenementenhal voor een groot congres of een mooie vergaderruimte voor een zakelijke bijeenkomst, bij Breepark ben je aan het juiste adres. Groot of klein event, van 30 tot 500 personen, dit is de plek voor jou. Breepark ligt aan de A27 en is dus goed bereikbaar.

    Bavelseparklaan

    Meer informatie over vergaderen bij Breepark

    Hotel Golden Tulip Keyser

    Vergaderen tot 12 personen? Hotel Golden Tulip Keyser in Breda heeft twee ruimtes waar je met een klein gezelschap kunt overleggen. Via de grote raampartij heb je uitzicht op de fraaie, oude Chassé Kazerne.

    Keizerstraat 5

    Meer informatie over vergaderen bij Golden Tulip Keyser Breda

    Black & White

    Bij Black & White kun je terecht om te sporten en te lunchen, maar wist je dat je hier ook kunt vergaderen? Er zijn 4 vergaderruimtes, variërend in groottes, waar je gebruik van kunt maken. Eventueel kun je er ook een vegan lunch bij boeken. De vergaderlocatie ligt naast de A27 en is daardoor dus ook goed te bereiken.

    Takkebijsters 72

    Meer informatie over vergaderen bij Black & White

    Landgoed Nuwenhuys

    In het groene Markdal vind je Landgoed Nuwenhuys, een locatie met meerdere bestemmingen. Je kunt hier een weekendje verblijven in het vakantieverblijf, rondneuzen in de landwinkel, maar hier is ook een dagbesteding. En het is een prachtige vergaderlocatie in de natuur. Tussen de vergaderingen door heb je de gelegenheid om de benen te strekken en een frisse neus te halen in het mooiste natuurgebied van Breda. Zo doe je gelijk weer nieuwe ideeën op.

    Reeptiend 50

    Meer informatie over vergaderen in Landgoed Nuwenhuys

    Novotel Breda

    Op zoek naar een vergaderlocatie die goed bereikbaar is? Kijk eens naar Novotel, dat aan de A16 (knooppunt Princeville) ligt. Er zijn 7 zalen, variërend in grootte, met een maximum van 120 personen.

    Dr. Batenburglaan 74

    Meer informatie over vergaderen in Novotel Breda 

    Landgoed Ulvenhart

    Of je nu een heisessie aan het plannen bent of op zoek bent naar een vergaderlocatie in de natuur, bij Landgoed Ulvenhart zit je goed. De rust en ruimte die je hier vindt, midden in de natuur, nodigt uit tot focus, saamhorigheid en inspiratie. Je kunt hier zelfs vergaderen én overnachten! Ideaal voor de jaarlijkse heisessie met je team.

    Heistraat 16-18, Ulvenhout

    Meer informatie over vergaderen in Landgoed Ulvenhart

    Van der Valk Princeville

    Bij Hotel Princeville kun je kiezen uit 23 verschillende multifunctionele zalen. Wat voor ruimte je ook zoekt voor je vergadering, de keuze is hier reuze. Of je nu een ruimte zoekt voor een korte meeting, of een meerdaagse vergadering inclusief overnachting, het kan hier allemaal. ’s Avonds kun je dineren in het hotel of het bruisende centrum van Breda ontdekken.

    Princenhagenlaan 5

    Meer informatie over vergaderen in Hotel Princeville

    Proost

    ’s Avonds is het een nachtclub, maar wist je dat je overdag ook kunt vergaderen in Proost? Proost ligt midden in het centrum van Breda en heeft 4 verschillende vergaderruimtes en een mooi dakterras waar je kunt borrelen samen met jouw gezelschap. Goed idee, toch?

    Vismarktstraat 20

    Meer informatie over vergaderen in Proost

    STRND

    Vergadering of presentatie vanaf 40 personen? Bij STRND, de voormalige Renault-garage, ben je aan het juiste adres. Doe eens wat anders dan normaal en boek een ruimte bij STRND, een evenementenlocatie in Breda. Je kunt hier teambuildingactiviteiten doen, maar ook zalen huren voor vergaderingen. De Harbour is industrieel met retro schoolstoelen en transportkisten, de Warehouse is knus en sfeervol. Na de vergadering kunnen jullie je begeven naar Playgrnd om spelletjes te spelen. Een leuke afsluiter!

    Slingerweg 76

    Meer informatie over vergaderen bij STRND

    Landgoed Wolfslaar

    Landgoed Wolfslaar is een bijzondere en chique vergaderlocatie in Breda waar je met een groot aantal gasten terecht kunt. De rustige uitstraling van het landgoed omringd door een bosrijke omgeving maakt deze locatie de perfecte plek om te vergaderen. Je kunt kiezen uit 7 verschillende vergaderruimtes. Bovendien kun je tussendoor een wandeling maken in de natuur.  

    Wolfslaardreef 102

    Meer informatie over vergaderen in Landgoed Wolfslaar

    Chassé Theater

    Wist je dat het Chassé Theater naast theaterzalen en een bioscoop ook vergaderruimtes aanbiedt? De organisatie is gewend aan complexe (technische) draaiboeken, gastvrijheid zit in het DNA en ze zijn gewend aan grote gaststromen. Deze locatie is daarom ook uitstekend geschikt voor een congres.

    Claudius Prinsenlaan 8

    Meer informatie over vergaderen in het Chassé Theater

    MADDOX

    Aan de Grote Markt, in de schaduw van de Grote Kerk, vind je MADDOX. Het plafond van de tweede verdieping bestaat uit een glas, waardoor je prachtig uitzicht hebt op de kerk van Breda. Willen jullie net na het overleg nog even rustig praten onder het genot van een drankje of een hapje? Dan kun je hier nog even blijven hangen!

    Grote Markt 45

    Meer informatie over vergaderen in MADDOX

    Campanile

    Op zoek naar een toegankelijke vergaderlocatie in een hotel in Breda? Aan de rand van Breda, langs de A27, vind je Campanile. Er zijn 3 verschillende vergaderzalen, variërend van 12 tot 60 personen. Ontdek na de vergadering het bruisende stadsleven van Breda!

    Minervum 7090

    Meer informatie over vergaderen in Campanile

    DeRuimte

    Het pand van DeRuimte, gebouwd in 1957, is in 2023 volledig gerenoveerd. Moderne gemakken worden afgewisseld met authentieke details. De speciale akoestische plafonds zorgen voor moeiteloos luisteren en spreken. Perfect als vergaderlocatie dus!

    Heuvelstraat 52 Bis

    Meer informatie over vergaderen in DeRuimte

    PLUK Trainingslocatie

    Op een steenworp afstand van Breda vind je PLUK Trainingslocatie. Kies uit een van de vier trainingslocaties. Bij mooi weer is er ook ruimte in de boomgaard of bij de zwemvijver. Neem ook eens een kijkje in de kas of moestuin. Dat is pas vergaderen op een unieke locatie! Jouw meeting kan gepaard gaan met heerlijk eten en drinken, waarbij ze zoveel mogelijk gebruik maken van streekproducten en lokale leveranciers.

    Klein Dongenseweg 13, Dongen

    Meer informatie over vergaderen in PLUK

    Het Koetshuijs

    Het Koetshuijs in Strijbeek is de perfecte locatie voor vergaderingen. Omringd door de rustgevende natuur biedt deze locatie een serene omgeving waarin zakelijke bijeenkomsten efficiënt en inspirerend kunnen plaatsvinden. Combineer de vergadering met een wandeling door de prachtige natuur op de Strijbeekse Heide en sluit de dag af met een borrel en barbecue.

    Strijbeekseweg 57, Strijbeek

    Meer informatie over vergaderen in Het Koetshuijs

    De Rooi Pannen

    In het onderwijshotel De Rooi Pannen zorgen de gastvrije studenten voor een tot in de puntjes verzorgde zakelijke bijeenkomst. En door jouw volgende meeting bij De Rooi Pannen te organiseren, draag je bij aan de praktijkervaring van de studenten. Zo echt kan leren zijn!

    Fellenoordstraat 93

    Meer informatie over vergaderen in De Rooi Pannen

    076@WORK

    076@work is de perfecte plek om te werken en te ontmoeten. Er zijn vier smaakvol ingerichte vergaderkamers. 

    Druivenstraat 47

    Klik hier voor meer informatie over vergaderen bij 076@work