Studieplekken in Breda

  • Student
Kun jij de vier muren van je studentenkamer niet meer zien? Tijd om ergens anders in Breda te studeren! In dit artikel zetten we de fijnste studieplekken van Breda voor je op een rij.

Op school

Studeren op een andere plek dan thuis of in je studentenkamer? School is natuurlijk de place to be. Of je nu op BUas, De Rooi Pannen, Avans, St. Joost School of Art & Design, Curio of de KMA studeert. Bovendien heb je hier ook alles bij de hand: kopieermachines, printers, oplaadpunten. En koffie niet te vergeten.

Nieuwe Veste

Nieuwe Veste heeft allerlei fijne studieplekken. Blokken voor je tentamen of werken aan je scriptie? They’ve got you covered! Naast een studieplek heeft Nieuwe Vest gratis WIFI, computerplekken en printers waar je gebruik van kunt maken. Wist je trouwens dat je 10 procent korting krijgt op koffie als je je studentenpas laat zien?

Molenstraat 6

Chassé Theater

Wist je dat je kunt flexwerken en studeren in het Chassé Theater? Je mag op maandag t/m vrijdag vanaf 10:00 flexwerken op De Verdieping met gratis WiFi. Het nuttigen van eigen consumpties is niet toegestaan, maar vanaf 11:00 ben je bij Vensters’ welkom voor drankjes en een heerlijke lunch! 

Claudius Prinsenlaan 8

Kamu

Kamu is een gezellige huiskamer waar iedereen welkom is en waar je met je kameraden kunt lunchen en koffie drinken, je laptop open kunt klappen om te werken of studeren of aan je fiets te laten sleutelen. De ideale plek als je zin hebt in wat rumoer om je heen tijdens het studeren.

Boschstraat 31

Coffeecompany

Even je laptop openklappen om een paar uurtjes op een andere locatie te studeren. Soms heb je daar even behoefte aan. Bij Coffeecompany is daar plek voor! Achterin aan de lange tafel bijvoorbeeld. Met een lekkere kop koffie natuurlijk.

Veemarktstraat 6

Bagels & Beans

Ook bij Bagels & Beans kun je fijn zitten om te studeren of aan een studieopdracht te werken. Ze hebben hier grote koppen koffie, lekkere bagels en natuurlijk gratis wifi. En bovendien heb je in Breda twee locaties! 

Gasthuispoort 2
Van Coothplein 15

Zin in koffie?