Waar wereldkeukens - samenkomen

Geen idee wat je wilt eten of kun je gewoon niet kiezen? Ga dan naar de FoodHall in Breda! Hier vind je keukens van over de hele wereld, samen onder één dak. Superhandig als je met een gezelschap bent en iedereen wil iets anders eten. Er is voor allemaal wat lekkers te vinden want de keuze is reuze! Geen tijd of zin om naar de FoodHall te komen? Geen probleem, bijna elke foodstand bezorgt ook aan huis. 

Betaalpasjes

Ook voor bedrijven is de FoodHall een uitgelezen kans voor een lekkere lunch of avondeten. De FoodHall heeft pasjes waarop je een tegoed kunt laten zetten. Zo bepaal je als bedrijf heel makkelijk hoeveel je medewerkers tijdens hun lunch of diner kunnen uitgeven.

Tip: geef een pasje aan iemand cadeau! De betaalpasjes zijn verkrijgbaar bij de koffiebar in de FoodHall.

Filmische Geschiedenis

Wist je dat er op deze locatie vroeger een bioscoop zat? Overblijfselen hiervan zijn nog steeds terug te zien. Zo is de trap nog steeds hetzelfde als toen, alleen is de bekleding vervangen.
En zoals je hieronder kunt zien, heeft het ´Casino Cinema' sign een eigen plekje gekregen in de FoodHall. 

Carousel, gebruik pijltjestoetsen om te navigeren.

De Foodstands

Onderstaand vind je de verschillende foodstands in de FoodHall die deze plek tot leven brengen met hun unieke keukens en gerechten. 

Viet Mi

Viet Mi serveert Vietnamees streetfood, bekend van het Vietnamese straatbeeld. De welbekende Vietnamese baguette (Banh Mi), de frisse lenterollen (Goi Cuon), de rijstvermicelli salades (Bun) en de gefrituurde loempia’s (Cha Gio) zijn dan ook niet te missen op het menu van Viet Mi Street Food.

Kun je geen keuze maken tussen al dat lekkers? Ga dan voor een sharing plateau met verschillende hapjes van het menu. Superleuk om te delen met een gezelschap!

Klik hier voor meer informatie over Viet Mi

Bubblz

Bubble Tea, ook wel Boba Tea genoemd, wordt steeds hipper in Nederland. Het is een op thee gebaseerd drankje, afkomstig uit Taiwan waar het al zo’n 40 jaar wordt gedronken.

Bij Bubblz maken ze niet alleen bubble tea maar ook milktea. Je kunt kiezen uit veel verschillende smaken en toppings. Je kiest eerst je thee (Jasmijn of Earl Grey), daarna jouw favoriete smaak en vervolgens of je gaat voor popping Boba of voor Jelly als topping. Ga eens een keer langs om deze bijzondere thee te proeven.

Klik hier voor meer informatie over Bubblz

Fufú Soufflé

Fluffy pannenkoeken zie je steeds vaker. Ze zijn heel luchtig door de opgeklopte eiwitten in het beslag en daarom ook wat dikker, maar superlekker!

De eigenaren van Fufú Soufflé wilden graag een eigen horecazaak. Ze belandden samen in de FoodHall en maken sinds eind juli 2021 de lekkerste Japanse fluffy pannenkoeken en bubblewaffles. Het luchtige beslag wordt elke dag vers bereid en de pannenkoeken en wafels krijgen een topping van bijvoorbeeld vers fruit of saus. je kunt er ook een bolletje ijs bij bestellen dat je zelf mag kiezen uit de ijsvritrine. 

Klik hier voor meer informatie over Fufú Soufflé

Carousel, gebruik pijltjestoetsen om te navigeren.

Fooks

Met een brede ervaring in de Aziatische keuken, heeft de chef van Fooks zijn focus gelegd op de keukens van Japan en Hongkong. Op het menu staan heerlijke ramen noedelsoepen én dim sum gerechten. De koks van Fooks maakten een selectie van de highlights van Dim Sum. Met passie bereiden ze hun favoriete Dim Sum gerechten. Bij voorkeur gestoomd, want die bereiding vinden ze zelf het lekkerst. 

Er staan verschillende Dim Sum gerechten op het menu maar de echte favoriet is de Dim Sum platter. Dit is een proeverij van verschillende Dim Sum hapjes om met je vrienden te delen.
Volgens Fooks dé manier om Dim Sum te ontdekken, samen delen met vrienden en daardoor samen genieten.

Klik hier voor meer informatie over Fooks

The Loaded Foodbar

Bij dit Amerikaanse concept geniet je van loaded fries, hotdogs en freakshakes. Een echte specialiteit is de ’truffel Parmezaan friet’, een echt unieke combinatie. Niet genoeg gegeten? Dan neem je er toch een pulled pork of pulled chicken bij.

Kun je niet kiezen tussen al dit lekkers? Dan is een high friet echt iets voor jou! Dit is een leuke samenstelling van het menu voor 2 personen met verschillende loaded fries, mini snacks, een broodje van het menu, en nog veel meer. De high friet is in het weekend op reservering via de Loaded Foodbar te verkrijgen.

Klik hier voor meer informatie over The Loaded Foodbar

Servelle

Servelle serveert vegetarische en veganistische gerechten zoals vegan bosbessenbrood met yoghurt en verse aardbeien of een heerlijk flatbread met groenten. Om verspilling tegen te gaan maakt eigenaresse Lucy in de keuken vooral gebruik van tweedehands en herbruikbare spullen. 

Servelle geeft door middel van gezonde gerechten de gast een pauze van ongezond eten. Lucy biedt heerlijke, gezonde maaltijden aan die niet alleen goed zijn voor je lichaam maar ook voor je geest. Zij vertelt je graag welke positieve effecten de maaltijden op je stemming kunnen hebben en licht met plezier de ingrediënten toe.

Klik hier voor meer informatie over Servelle

Good Munchies

Poffertjes en bitterballen. Dit klinkt als een rare combinatie maar bij Good Munchies vinden ze de twee zo lekker dat ze die beide aanbieden. De bitterbal gaat verder dan de gebruikelijke rundvleesvulling. Je kunt ook kiezen voor cheddar, knoflook scampi of de vegetarische groenten linzenbitterbal.

Het beslag voor de poffertjes wordt dagelijks volgens eigen recept vers gemaakt. Good Munchies maakt gebruik van kefir waardoor de poffertjes super luchtig worden. Er zijn verschillende toppings verkrijgbaar zoals: verse aardbeien, banaan, Nutella, witte chocolade, salted caramel, kokos en nog veel meer. Ook hier geldt, kun je niet kiezen? Ga dan voor een proeverij!

Klik hier voor meer informatie over Good Munchies

Samba Food

Samba Food staat voor een ongedwongen, relaxt en vooral smaakvol Brazilian streetfood concept. Veel van de gerechten die Samba Food aanbiedt, hebben gezonde voedingswaarden. Niet alleen perfect voor vegans en vegetariërs maar ook als je een lactose-intolerantie of glutenallergie hebt, is er ruime keuze in het aanbod.  

Toch is Samba Food geen 'health bar'. Het concept is echt uit ervaring geïnspireerd op het alledaagse leven in Brazilië, waar de kleine eetkraampjes op elke hoek van de straat te vinden zijn. Er wordt hard gewerkt aan een vernieuwd menu om jou te verrassen. 

Klik hier voor meer informatie over Samba Food

Crazy Grill

Bij Crazy Grill kun je terecht voor de lekkerste grillgerechten. Zo kun je er genieten van heerlijke verschillende gegrilde kipgerechten zoals: kippenbouten, kipschnitzel of sticky chickenwings. Daarnaast kun je je ook laten verrassen door de ossenhaas of de spareribs die natuurlijk niet kunnen ontbreken bij een grill foodstand. Er wordt hard gewerkt om het menu uit te breiden en te verbeteren om de grillgerechten nog unieker en lekkerder te maken.

De echte favoriet op het menu is de mix platter. Dit is een variatie van verschillende gerechten op het menu om te delen met vrienden of als je zelf niet kunt kiezen. Crazy Grill gelooft heel erg in het concept van delen en dat is dan ook de reden waarom zij zich in de FoodHall gevestigd hebben. 

Klik hier voor meer informatie over Crazy Grill

The Butcher's Burgers

Bij The Butcher’s Burgers maken ze voor jou de allerbeste burgers. En daarvoor trekken ze alles uit de kast! Meatstreet levert het allerlekkerste en beste vlees: Double Dutch Beef. En bakker Pol van de Bogaert bakt speciaal voor Butcher's Burgers ontwikkelde hamburgerbroodjes.

Houd je van pittig of heb je grote trek? Er is voor iedereen een burger die bij hem of haar past.

Klik hier voor meer informatie over The Butcher's Burgers

Neem alvast een kijkje