Uitgaan in Breda

    Zin om eens goed op stap te gaan? Breda heeft een gezellig uitgaansleven. Of je nu van dansen, livemuziek, of gewoon een gezellige bar houdt, Breda heeft voor ieder wat wils! Wij hebben voor jou hotspots voor een avond stappen in Breda op een rij gezet.

    Studio Dependance

    Bij Studio Dependance is er altijd wat te doen. Iedere zondagavond vind je de Jongens van Je Weet Wel en elke woensdag kun je tropische cocktails drinken. Daarnaast is een absoluut hoogtepunt van deze kroeg de bierkaart. Met 150+ verschillende (speciaal)bieren is er voor ieder wat wils! Elke eerste maandag van de maand kan je hier ook aansluiten voor spebi-avond!


    Vismarktstraat 2

    Walkabout Café

    Walkabout café is een gezellig studentencafé in Breda. Hier kun je feesten tegen betaalbare prijzen. Zo kun je elke dinsdag en vrijdag dobbelen voor je bier voor maar €2,50. Wat wil je nog meer?


    Havermarkt 25

    De Bruine Pij

    De Bruine Pij is een typisch bruin café waar de warmte en gezelligheid vanaf straalt. Je kunt hier genieten van de livebandjes die er spelen, maar ook dansen en feesten tot in de vroege uren. Hier hangt altijd een aangename sfeer!


    Kerkplein 7

    Café Nassau

    Door de weeks stappen of toch liever in het weekend? Geen zorgen, want bij Café Nassau is het van dinsdag t/m zondag feest! Hier hangt altijd een leuke sfeer, met dj’s die de beste muziek draaien. Hitjesdag bij Café Nassau op zondag is een welbekend begrip in het Bredase uitgaansleven. Een avond uitgaan in Breda kun je geen stappen noemen als je hier niet bent geweest.


    Vismarktstraat 5

    Proost

    Hier ben je verzekerd van een avond vol gezelligheid. Of je nou een cocktail wilt drinken aan de cocktailbar, je wilt dansen op een van de dansvloeren, of wilt genieten van het uitzicht vanaf het dakterras – Proost heeft het allemaal. 


    Vismarktstraat 20

    Holy Moly

    Holy Moly ken je misschien als restaurant of comedyclub, maar wist je dat dit van donderdag t/m zaterdag in de avond verandert in een club? De dansvloer brengt een divers publiek. Hier organiseren ze studentenavonden, vaste clubavonden en nodigen ze vette dj’s uit die verschillende genres draaien. Zolang je komt om een geweldige tijd te hebben, ben je altijd welkom!


    Torenstraat 17

    Café Lievense

    Café Lievense is een fraai en tijdloos bruin café voor jong en oud, met een knipoog naar de traditionele Engelse pub. Hier hebben ze regelmatig livemuziek op het programma staan. Zo kun je elke zaterdag en zondag genieten van 'Lievense Live' of kun je op woensdag meedoen aan de wekelijkse jamsessie.


    Prinsenkade 7

    Peddels

    Zin in een goed feestje? Kom dan vooral naar Peddels, want hier is niks te gek! Van Nederlandstalige tot apres-ski muziek, bij Feestcafé Peddels is het altijd feest.


    Havermarkt 8

    Bruxelles

    Café Bruxelles is een sfeervol grand café voor jong én oud. Het trekt een divers publiek aan, maar als dertigplusser zit je hier zeker goed. Van top 40 hitjes tot klassiekers uit de jaren 70 en 80... hier dans je op alle muzieksoorten!


    Havermarkt 5

    De Bommel

    Café De Bommel is al ruim 40 jaar een begrip in Breda. De Bommel staat bekend om zijn gevarieerde publiek, maar veel jonge mensen zul je er niet vinden. In dit café worden feestweekenden afgewisseld met gezellige live optredens.


    Halstraat 1

    Shots

    De naam zegt het al, tijd voor shotjes! Met een keuze uit maar liefst 180 unieke shotjes, is het dé place to be voor shotjesliefhebbers. Bij Shots word je keer op keer verrast door de beste shotmasters van Breda. Ga jij voor het shotje Stroopwafel, Snickers of Crème Brûlée?


    Vismarktstraat 24

    Karaoke bar Ameezing

    Klaar om ongegeneerd mee te zingen zonder dat er raar opgekeken wordt? Bij Ameezing, de karaokebar van Breda, kun je ieder weekend jouw favoriete nummer aanvragen en deze meezingen op het podium, mét microfoon.


    Visserstraat 9

    Café Janssen

    Bij Café Jansen kun je op donderdag, vrijdag en zaterdag jouw weekend vieren. Enthousiast personeel, dj’s die de nieuwste hits en klassiekers draaien… hier kun je zonder twijfel rekenen op een topavond!


    Vismarktstraat 7

    Cue

    Breda staat bekend om talloze gezellige cafés, maar echt goede clubs zijn er niet veel. Daarom is Cue een van de sensaties in het uitgaansleven van Breda. Met de modernste technieken en V.I.P. arrangementen is dit een echte ervaring. Op vrijdagavond is er een gevarieerd programma waarbij ze vette artiesten uitnodigen, zoals Lil Kleine en Frenna. Op zaterdagavond is het vaste clubnight.


    Visserstraat 5

    Meer tips over uitgaan in Breda

    Iets anders in Breda ontdekken