Zin in een - ijsje?

Op zoek naar een leuke plek waar je een ijsje kunt eten in Breda? In Breda zijn er tal van mogelijkheden om een ijsje te halen. Loop na het eten nog even een rondje onder het genot van een ijsje. Hier vind je de lekkerste ijssalons van Breda! 

1. Toetie Froetie 
Toetie Froetie is al ruim 30 jaar een begrip in Breda. De ijssalon is gevestigd op de hoek van de Grote Markt, niet te missen als je vanuit het Valkenberg park naar de stad loopt! Stop hier onderweg even voor een ijsje... 
Grote Markt 56

2. Gusto di Pol
Twee deuren naast Brood- en Banketbakkerij Pol van den Bogaert zit Gusto di Pol. Een gezellige ijssalon in Princenhage, waar je heerlijk ambachtelijk ijs kunt eten. Succes gegarandeerd! Je kunt hier ook terecht voor ijstaarten, ijsbonbons, verse Belgische wafels en donuts. 
Haagsemarkt 30 

3. De IJswinckel 
Aan het Van Coothplein vind je De IJswinckel. Geniet van een lekkere bol ijs in een bakje of op een hoorntje. Er zijn ook vegan ijssmaken verkrijgbaar. 
Nieuwe Ginnekenstraat 7bis

4. Frezzo
Vers Italiaans ijs in héél veel smaken, dat is wat je wil! Plof neer op het terras (je kunt op het Van Coothplein heerlijk mensen kijken) of neem je ijsje mee in de hand terwijl je door Oranje Zuid loopt. 
Nieuwe Ginnekenstraat 1  

5. Gusti
Bij Gusti aan de Ginnekenweg ben je aan het juiste adres voor ambachtelijk Italiaans ijs. Koffieliefhebbers kunnen hun hart hier ook ophalen, want je kunt hier terecht voor Italiaanse Illy koffie. 
Ginnekenweg 30 

6. Lin's Lounge en chocolat bar 
Hou je van koffie, ijs en chocolade? Dan ben je hier aan het juiste adres! Je kunt hier ook terecht voor een ijsproeverij of wafels met ijs. Dat is pas genieten! 
Halstraat 17 

7. Delightful Desserts 
Zoetekauwen opgelet! Bij Delightful Desserts bij het station kun je kiezen uit heel veel verschillende soorten ijsjes. Gewoon in een hoorntje of een bakje, maar in combinatie met een wafel of crêpe kan ook! Dat wordt smullen. 
Stationsplein 32

8. Coco & Sebas 
Wist je dat je naast heerlijke chocolade ook bij Coco & Sebas voor ijs en koffie terecht kunt? Een heerlijke break tijdens je shoppingsessie in Breda. 
Eindstraat 8

9. IJssalon Bon Appetit 
Locatie Rijsbergen werd te klein voor de ijsproductie van Bon Appetit, daarom openden ze een vestiging op de Vlaszak in Breda. Je kunt hier bijna niet kiezen, zoveel smaken zijn er. Leuk: je kunt hier ook 'ijstapassen'! 
Vlaszak 6 

10. Bij Zoetje
Heb jij al eens een ijsje gehaald bij het ijsluik van Bij Zoetje? Je kunt hier ook snoepgoed kopen. Snoep van toen en van nu, schepsnoep, cadeautjes, traktaties, chocolade en meer. 
Ginnekenweg 360

11. La Bohème
Wist je dat je naast de lekkerste bonbons van Breda ook huisgemaakt ijs haalt bij La Bohème? Sinds 2001 maken ze bij La Boheme in de zomermaanden dertig soorten ambachtelijk ijs. Heerlijk! 
Prinsenkade 2

12. Verhage Heksenwiel
Met 32 smaken schepijs kun je hier helemaal losgaan op de wame zomerdagen! Voor welke smaak ga jij? 
Heksenwaag 57​

 

13. Belicio Cheatday
Zin in een cheat? Creëer je cheat bij Belicio Cheatday. Naast schepijs kun je hier terecht voor onder meerr bubble wafels, ijs donuts, freak shakes, poffertjes, cookie sandwich, gebak en koffie. 
Ridderstraat 2

Ook leuk om te lezen