Ijssalons in Breda

  • Zomer
Op zoek naar een leuke plek waar je een ijsje kunt eten in Breda? In Breda zijn er tal van mogelijkheden om een ijsje te halen. Loop na het eten nog even een rondje onder het genot van een ijsje. Hier vind je de lekkerste ijssalons van Breda!

Toetie Froetie

Toetie Froetie is al ruim 30 jaar een begrip in Breda. De ijssalon is gevestigd op de hoek van de Grote Markt, niet te missen als je vanuit het Valkenberg park naar de stad loopt! Stop hier onderweg even voor een ijsje... 

Grote Markt 56

Gusto di Pol

Twee deuren naast Brood- en Banketbakkerij Pol van den Bogaert zit Gusto di Pol. Een gezellige ijssalon in Princenhage, waar je heerlijk ambachtelijk ijs kunt eten. Succes gegarandeerd! Je kunt hier ook terecht voor ijstaarten, ijsbonbons, verse Belgische wafels en donuts. 

Haagsemarkt 30 

Frezzo

Vers Italiaans ijs in héél veel smaken, dat is wat je wil! Plof neer op het terras van Frezzo (je kunt op het Van Coothplein heerlijk mensen kijken) of neem je ijsje mee in de hand terwijl je door Oranje Zuid loopt. 


Nieuwe Ginnekenstraat 1  

IJssalon Bon Appetit

Locatie Rijsbergen werd te klein voor de ijsproductie van Bon Appetit, daarom openden ze een vestiging op de Vlaszak in Breda. Je kunt hier bijna niet kiezen, zoveel smaken zijn er. Leuk: je kunt hier ook 'ijstapassen'! 


Vlaszak 6 

Gusti

Bij Gusti aan de Ginnekenweg ben je aan het juiste adres voor ambachtelijk Italiaans ijs. Koffieliefhebbers kunnen hun hart hier ook ophalen, want je kunt hier terecht voor Italiaanse Illy koffie.

 
Ginnekenweg 30 

Lin's Lounge en chocolat bar

Hou je van koffie, ijs en chocolade? Dan ben je bij Lin aan het juiste adres! Je kunt hier ook terecht voor een ijsproeverij of wafels met ijs. Dat is pas genieten! 

Halstraat 17 

Delightful Desserts

Zoetekauwen opgelet! Bij Delightful Desserts bij het station kun je kiezen uit heel veel verschillende soorten ijsjes. Gewoon in een hoorntje of een bakje, maar in combinatie met een wafel of crêpe kan ook! Dat wordt smullen. 


Stationsplein 32

Coco & Sebas

Wist je dat je naast heerlijke chocolade ook bij Coco & Sebas voor ijs en koffie terecht kunt? Een heerlijke break tijdens je shoppingsessie in Breda. 

Eindstraat 8

Bij Zoetje

Heb jij al eens een ijsje gehaald bij het ijsluik van Bij Zoetje? Je kunt hier ook snoepgoed kopen. Snoep van toen en van nu, schepsnoep, cadeautjes, traktaties, chocolade en meer. 

Ginnekenweg 360

La Bohème

Wist je dat je naast de lekkerste bonbons van Breda ook huisgemaakt ijs haalt bij La Bohème? Sinds 2001 maken ze bij La Boheme in de zomermaanden dertig soorten ambachtelijk ijs. Heerlijk! 

Prinsenkade 2

Verhage Heksenwiel

Met 32 smaken schepijs kun je hier helemaal losgaan op de wame zomerdagen! Voor welke smaak ga jij? 

Heksenwaag 57

Belicio Cheatday

Zin in een cheat? Creëer je cheat bij Belicio Cheatday. Naast schepijs kun je hier terecht voor onder meerr bubble wafels, ijs donuts, freak shakes, poffertjes, cookie sandwich, gebak en koffie. 


Ridderstraat 2

IJs van Riet

Friet van Riet breidt uit met een shop in shop ijssalon met vers room en sorbetijs. Met achttien smaken, heerlijke slagroom, ijskoffie, softijs en milkshakes is Friet va Riet nu naast een friettent ook een serieuze ijssalon aan het worden.

Mgr. Nolensplein 23

Er is nog veel meer mogelijk in Breda