Hotspots voor tienermeisjes in Breda

    Breda is de sfeervolle stad voor tienermeisjes om gezellig samen te gaan shoppen. Met je vriendinnen struinen door het bruisende centrum op zoek naar sieraden, kleding, schoenen, hebbedingetjes en meer. Daarna neerploffen op het terras of in het park om bij te kletsen met de meiden. Tienermeisjes Fenne en Guusje zijn op pad geweest in Breda en hebben de beste hotspots gevonden. Naar deze hotspots gaan tienermeisjes in Breda!

    De Barones

    De Barones is het overdekte winkelcentrum waar tienermeisjes als shopliefhebbers hun hart ophalen. Hier begin je goed met eindeloos winkelen door vanaf hier de winkelstraten in te gaan. Het winkelcentrum heeft een groot aanbod aan winkels waardoor er voor ieder meisje wat wils is. Hier vind je de beste adresjes als je kledingkast nieuwe items nodig heeft!

    De Barones 73

    My Jewellery

    My Jewellery is een sieradenwinkel met een gevarieerde collectie sieraden, accessoires en kleding. Tienermeisjes kunnen in de prachtige boutique de mooiste sieraden en kleren vinden. Meiden gaan hier samen naartoe om met veel gezelligheid te shoppen in de warme sfeer van de winkel. Je kunt hier naast oorbellen kopen ook gaatjes laten schieten!

    Veemarktstraat 35

    De Nieuwe Winkel

    De Nieuwe Winkel is een concept store voor creatieve ondernemers. Samen met je vriendinnen kun je hier op zoek gaan naar iets bijzonders voor jezelf en elkaar. In de concept store vind je unieke producten, van sieraden tot plantenterrariums. Na een dagje winkelen kom je met een bezoekje aan De Nieuwe Winkel altijd geslaagd met iets moois thuis.

    Tolbrugstraat 24

    Grote Markt

    De Grote Markt is het hart van Breda en de plek om even neer te strijken tijdens het shoppen. Zodra de zon gaat schijnen stromen de terrassen vol en ontstaat de gezellige sfeer van de stad. Er is keuze genoeg om het perfecte plekje te vinden als oase in het bruisende centrum. Klets hier gezellig je vriendinnen bij onder het genot van een hapje en een drankje.

    Grote Markt

    Bon Appetit

    Bon Appetit is de ijssalon van Breda waar de beste ijsjes voor je geserveerd worden met uitzonderlijke smaken. Van rondstruinen en winkelen in de stad krijg je het warm! Als je zin hebt in verkoeling moet je hier zeker een heerlijk ijsje halen. Het ijssalon heeft een super ruim aanbod aan smaken. Als je toch niet kunt kiezen neem je samen een grote ijscoupe.

    Vlaszak 2 A3

    Stadspark Valkenberg

    Stadspark Valkenberg is de plek om samen met de meiden te picknicken in de stad. Hier word je op je kleedje verrast door de loslopende dieren en geniet je van de zonnestralen die tussen de bomen doorkomen. Het park staat in de zomer vol met prachtige bloemen waar je met je vriendinnen een Instaworthy fotoshoot houdt. Kom hier tot rust na al het shoppen!

    J.F. Kennedylaan 2

    Ook leuk in Breda