Download de app Explore Breda en ontdek de hotspots

Download nu 'Explore Breda' via de App Store of Google Play en ontdek allerlei verrassende plekken in Breda, aangeraden door locals.
De wandelroutes Explore Creative Breda en Explore Green Breda leiden je langs creatieve parels, duurzame hotspots én verborgen groene plekken. Ze bieden je informatie en inspiratie om deze bijzondere kanten van Breda te ontdekken.
Ga op onderzoek en vink de hotspots af of zet ze op je bucketlist om ze op een later moment nog eens te bezoeken. Er komen steeds meer routes en hotspots bij om te ontdekken. Dus kom zeker af en toe terug!

 

Nooit geweten dat Breda zoveel creativiteit heeft. En wat is de stad al duurzaam bezig!

Creatieve route

Met deze stadswandeling door Breda ontdek je de verrassende en creatieve hotspots in Breda. Alle ondernemers timmeren hier op hun eigen manier creatief aan de weg. Als winkel, gastvrije horeca of culturele plek. In de historische binnenstad én het indsutriële Havenkwartier. Ontwikkel het geurtje dat bij jou past en bezoek een brouwerij, tassenatelier of de mooiste muurschilderingen.

Een route van 5 km. die je van het centrum naar het Havenkwartier leidt en waar je plekken ontdekt die je normaal net even niet tegenkomt.
Download de app om de hotspots nog makkelijker te ontdekken. 

Ontdek de creatieve route

Groene route

Maak via deze groene stadswandeling kennis met de duurzame ondernemers in Breda. Betrokken mensen, die allemaal proberen op hun eigen manier bewustwording en een positieve beweging in gang te zetten.
Hotspots waar je verpakkingsvrij kunt winkelen, restaurants waar je heerlijk (vegan) kunt eten en waar ze zo weinig mogelijk verspillen.

Deze route van 5,5 km. leidt je ook langs de groenste plekken van Breda zoals stadsparken en verborgen tuinen. Nieuwgierig geworden? Ga op pad en loop de route van het centrum via Oranje Zuid naar het Ginneken! Download de app voor de beste ervaring. 

Ontdek de groene route

Ontdek alle hotspots

Wat is er nog meer te doen in Breda?