Bee - local

Echt pure honing proeven? Dat kan op de BijenBoerderij in Strijbeek. Hier maak je kennis met de imker en zijn bijen. Je ontdekt er honing in allerlei smaken. En als je durft, breng je een bezoekje aan de bijenstal…

Pure honing

Op de BijenBoerderij leer je alles over het leven van de honingbij. Je vult er je eigen potje honing, snuffelt rond in de boerderijwinkel, en bezoekt (onder begeleiding van een ervaren imker) zijn bijenstal.

Om je vingers bij af te likken!

In de bijenboerderijwinkel vind je, naast allerlei producten voor de imker, ook allerlei leuke ‘bijproducten’. Zo shop je er heerlijke streekhoning, honingsnoepjes, honingkoekjes en Ambrosia-wijn: een heerlijke honing- kruidenwijn. Verder vind je er verschillende streekproducten uit de Baronie.

Adembenemend mooi

De BijenBoerderij vind je op een unieke locatie. Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en Brabants landschap zijn hier met elkaar verantwoordelijk voor één van de mooiste natuurgebieden van Nederland: de prachtige natuur aan het Markdal in Strijbeek.

Tip! Combineer je bezoek aan De Bijenboerderij met een mooie wandeling of fietstocht. Geniet van de Strijbeekse heide, de Goudberg en het Mastbos.

Breng een bezoekje!

Strijbeekseweg 62A, Strijbeek 
www.bijenboerderij.nl