Overdekt een - terrasje pikken

Een terrasje pikken in de zomer is heerlijk, maar ook in de winter kun je prima naar het terras! Breda heeft namelijk genoeg overdekte terrassen waar je kunt zitten. Terrasverwarmer aan, kleedje op je benen, biertje erbij en gaan!

Update 1 maart 2022: Veel overdekte terrassen zijn inmiddels afgebroken en hebben plaatsgemaakt voor onoverdekte terrassen. 

Winterhaven

Ben jij al bij Winterhaven geweest? Aan de haven vind je nu een groot terras met overkapping, die wat wegheeft van een vliegtuighangar. Je kunt hier iedere dag in huiselijke sfeer genieten van pilskes en wijntjes, maar ook voor koffie en andere warme dranken ben je hier aan het juiste adres. Probeer ook eens de ‘Frozen Harbour’, ijskoffie met Kahlua, Baileys en Vodka. Extra leuk: op zaterdag is er een silent disco!
Haven 21

Foto's Winterhaven: Evy van Nispen

Bekijk het hier!

Carousel, gebruik pijltjestoetsen om te navigeren.

Havermarkt

Heb je het nieuwe winterterras op de Havermarkt al gezien? Ook hier zit je lekker droog en warm als het koud is buiten. Wat gaat het worden? Een speciaalbiertje bij Café Bruxelles, een hapje en een drankje bij Café Corenmaet of snackjes bij de Suikerkist? Het overdekte terras blijft tot eind februari staan. 

Pier15

Bij skatepark Pier15 hebben ze ook gedacht aan het koude en winterse weer. Kom eens een kijkje nemen op het winterterras. Hier worden plaatjes gedraaid en speciaal biertjes gedronken. Daar wil je bij zijn! 
Veilingkade 12

T-Huis

Wil je meer tussen het groen zitten? In het Valkenberg park kun je bij het T-Huis droog en warm terrassen. Geniet van speciaal biertjes, cocktails, hapjes en borrelplanken onder de heater met muziek op de achtergrond. Er vinden bij het T-Huis ook geregeld jamsessies plaats, een aanrader als je van muziek houdt!
John F. Kennedylaan 15

Grote Markt 
Op de Grote Markt leeft en bruist het, of het nu zomer of winter is. Ook hier kun je lekker warm en overdekt op het terras zitten. Strijk neer onder de grote parasols van Zeezicht, SamSam of ’t Hart van Breda.

Dok 19
Bij Dok19 aan de Haven zit je nu ook lekker droog! Er staan nieuwe parasols die gekoppeld zijn aan elkaar. Geen lekkages meer dus als het regent. En is het koud buiten? Geen probleem, want er zijn ook heaters.
Haven 19

De Heeren van Breda
Bij Heeren van Breda zit je droog en warm! Op het verwarmde en overdekte terras van De Heeren van Breda kun je lekker mensen kijken die voorbij lopen op de Grote Markt. 
Grote Markt 31