Echt Brood

Bij ECHT BROOD wordt brood net als vroeger gebakken op basis van meel, water en zeezout. Als rijsmiddel wordt een zelfgemaakt desem gebruikt. Het hele proces is te volgen in de open bakkerij.

Bij ECHT BROOD wordt brood net als vroeger gebakken op basis van meel, water en zeezout. Als rijsmiddel wordt een zelfgemaakt desem gebruikt. Het hele proces is te volgen in de open bakkerij. Joris van Duijnhoven presenteert een plek waar je echt brood proeft en de beleving van het maken voelt en ruikt. Jouw zuurdesembrood is ovenvers op te halen. Ook worden er heerlijke hartige producten en zoete lekkernijen gebakken. 

Ook leuk: bij Echt Brood zijn workshops te volgen! Bekijk de website voor het actuele aanbod. 

Openingstijden

Elke maandagGesloten
Elke dinsdag09:00 - 17:00 uur
Elke woensdag08:00 - 17:00 uur
Elke donderdag08:00 - 17:00 uur
Elke vrijdag08:00 - 17:00 uur
Elke zaterdag08:00 - 17:00 uur
Elke zondag09:00 - 14:00 uur

Bezoek de website van de locatie voor de meest actuele openingstijden.

Kaart wordt geladen...