Holy Moly Borrel

    Holy Moly is een echte hotspot aan de voet van de Grote Kerk in Breda. Een plek waar heel veel kan en mag. Vanaf het moment dat je binnenstapt, worden al je zintuigen geprikkeld. Een ware beleving en echte must do voor bezoekers én bewoners die je nooit zal vergeten!

    Over Holy Moly

    Streetfood, comedy, live music en entertainment. Dat is Holy Moly. Alle gekheid op een stokje, ook dat is Holy Moly. Vanaf het eerste moment dat je de club binnenstapt waan je je in een klein paradijs, waar je wordt overweldigd door kleur en geur. De lunchkaart staat vol heerlijke gerechten. Of je nou vega bent of niet, hier kan iedereen wel wat lekkers uitkiezen. De borrelkaart is lekker uitgebreid met trendy snacks, borrelplanken waar je u tegen zegt en veel meer lekkers. Niks is standaard hier. Laat je ogen en buik genieten!

    Holy Food

    Voor foodlovers is Holy Moly de ultieme plek. De lunchkaart en de borrelkaart zijn lekker uitgebreid en overheerlijk. Verwacht de meest creatieve combinaties en prachtige gerechten die met de grootste zorg zijn opgemaakt. Niet alleen heerlijk, maar ook een lust voor het oog! Houd rekening met eetbare bloemen, vlinders en heel veel rook... Oftewel, een vleugje magie.

    Ruimtes

    Uit eten in een boomhut of vogelnest? Dat kan bij Holy Moly. Reserveer dan in de grote zaal, oftewel het theater. Voor lekker eten, een goede borrel, live muziek en comedy optredens zit je hier goed. Je kunt ook kiezen om plaats te nemen in de kleine zaal; de Ballroom. Dit is een sprookjesachtige ervaring met speciaal gecomponeerde muziek en een lichtspektakel. De grote LED-boog die over het gehele plafond loopt is afgesteld op de muziek.  

    Drinks

    Bij Holy Moly worden de meest creatieve cocktails voor je geshaked. Je kijkt je ogen uit bij Holy Moly! Behalve cocktails is er natuurlijk ook ruim keuze uit verschillende frisdranken, bieren en wijnen.