Bioscopen in Breda

    Filmfanaten zitten goed in Breda. Dankzij het grote aanbod aan bioscopen en filmhuizen is er voor ieder wat wils. Geniet van films in grote tot kleine zalen en sluit af met een kopje koffie, borrel of smakelijk diner. Ontdek de plekken waar je terecht kunt. Nu alleen nog een bak popcorn scoren!

    Filmhuis

    Een filmhuis gevestigd in Breda Botanique, de voormalige Chassé Kazerne. Super uniek! Filmhuis Breda is dé plek waar je geniet van fantastische films. Films die een plek op het grote scherm verdienen, van nostalgisch tot kersvers. In het filmcafé en op bijbehorend terras kun je altijd terecht voor een hapje of drankje. Voor een intieme film ervaring ben je hier aan het juiste adres!

    Keizerstraat 19F

    Chassé Cinema

    Chassé Cinema heeft drie filmzalen en is zowel overdag als 's avonds een fijne plek voor een bioscoopfilm. Het aanbod is gevarieerd, naast het reguliere aanbod zijn er ook iedere week filmspecials zoals woensdagdocu's, kunstfilms en iedere maand wel een keer ontbijt&film op zondagochtend. Een toffe plek voor films met een verhaal!

    Claudius Prinsenlaan 8

    Sunset Cinema

    Misschien wel de leukste in dit rijtje; de buitenbios van Breda! Iedere zomer organiseert Chassé Cinema op verschillende unieke locaties in Breda Sunset Cinema. Tijdens zonsondergang kijk je naar de mooiste films. Een echte beleving! Houd onze UITagenda in de gaten voor het programma. 

    Belcrum Bios

    Belcrum Bios is een initaitief van Chassé Cinema en Bloos. Dé plek om onder het genot van een biertje met je vrienden neer te strijken. Verlies jezelf in een fijne film. Van moderne klassiekers tot hidden gems, iedere twee weken op dinsdagavond ben je welkom!

    Speelhuislaan 153

    Pathé

    De nieuwste topfilms vind je natuurlijk bij Pathé. Leuk om te weten: bij Pathé Breda zit je in heerlijke relaxstoelen in plaats van de reguliere bioscoopstoel. Genieten dus!

    Chasséveld 15

    Kinepolis

    Even buiten de stad vind je Kinepolis. Met maar liefst 10 zalen draait er altijd wel iets van je gading. Combineer je bezoek met een andere activiteit. Kinepolis bevindt zich bij Breepark, een gebied met divers leisure aanbod. 

    Bavelseparklaan 4