Vega hotspots

in Breda

Vega hotspots

Hip en vega - in de stad

Breda is een bourgondische stad, maar je vindt er ook een heleboel hippe, vega hotspots! Van koffiebarretjes tot leuke restaurants én plekken waar je je kinderen ook mee naartoe kunt nemen. We zetten de leukste vega hotspots voor je op een rijtje. 

IKEK

Zeg je vega, dan zeg je IKEK. Er staan een heleboel fijne vega opties op de menukaart, de keuze is reuze! Wist je trouwens al dat je bij IKEK sinds kort ook kunt borrelen en dineren? Met mooi weer zit je hier heerlijk in de diepe binnentuin. 

Veemarktstraat 45 

Black & White Kafe

Op zoek naar vegan lunch gerechten of zoete lekkernijen? Bij Black & White Kafe vindt je 100% plantaardige gerechten. Alles wordt klaargemaakt met eerlijke ingrediënten en waar mogelijk biologisch en huisgemaakt.

De Jongens van Zand & Klei

Bij De Jongens van Zand & Klei in het Veemarktkwartier krijgt de aardappel de hoofdrol. Geniet hier van een vega lunch, borrel of diner. Er staan ook vegan opties op de menukaart. 

Veemarktstraat 76

© DRIEQ

PuiCk

Je vindt hier eerlijke en verse gerechten met een oosters randje. Gezonde frisdranken en warme pita’s met zoet of hartig beleg. Ook een fijne plek om naartoe te gaan met kinderen! 

Veemarktstraat 56

Yirga

Goede koffie en lekkere lunchgerechten: dan ben je bij Yirga aan het juiste adres. Met mooi weer zit je lekker op het terras met uitzicht op het leukste straatje van Breda. 

Sint Annastraat 19C

Koffiebar Sowieso

In deze huiselijke bar worden heerlijke koffies, ontbijt, lunch en taartjes geserveerd! Meestal vegan, maar altijd gezond en gemaakt van natuurlijke, lokaal geproduceerde ingrediënten. 

Nieuwstraat 46

BLYF

Hier kun je overdag terecht voor een kop koffie met iets zoets of een lekkere lunch. 

Halstraat 29