Pop-up voor Buitengenieters

Pop-up voor Buitengenieters

Bezoek onze - groene hotspot

Breda is een tijdelijke groene hotspot rijker! In het Stadhuis aan de Grote Markt 38  vind je t/m zondag 9 augustus de pop-up voor Buitengenieters. Je koopt er onder meer de splinternieuwe 'Groene Kaart' van Breda en vindt er local tips voor groene parels in Breda. 

Als je de pop-up binnenkomt, waan je je midden in de natuur. De prachtige met groen beklede wanden nemen je als het ware mee naar buiten. De tijdelijke winkel is  onderdeel van de campagne Breda geeft je de ruimte waarmee Breda Marketing laat zien hoe 'groen' Breda is en hoe eindeloos de mogelijkheden zijn om in en rond de stad de natuur in te gaan. 

Groene kaart
Zo'n 60% van de gemeente Breda bestaat uit groen of water. Om te zien waar al die natuurlijke plekken zich bevinden, ontwikkelden de gemeente en Staatsbosbeheer de Groene Kaart. Zo vind je gemakkelijk alle parken, plantsoenen, bossen, watertjes etc. De kaart is voor € 7,95 te koop in de pop-up. 

seeBreda
Om de highlights van Breda op de fiets te ontdekken, nemen gidsen van seeBreda je mee op pad. In de pop-up boek je je tour. Die start op de Grote Markt.

Laat je kamerplant bij ons logeren
Ga je met vakantie maar heb je niemand die voor jouw mooie planten zorgt? Breng ze dan gerust naar onze pop-up. Wij gaan ze liefdevol verzorgen. Zorg wel dat je hem voor 9 augustus weer hebt opgehaald! 

Openingstijden 

  • donderdag 12:00-17:00 uur
  • vrijdag 12:00-17:00 uur
  • zaterdag 10:00-17:00 uur
  • zondag 10:00-16:00 uur
© Breda Marketing