Lekker eten voor Moederdag

Lekker eten voor Moederdag

Heerlijk - genieten

Bredase horecaondernemers halen zoals bij iedere gelegenheid alles uit de kast om de dag zo feestelijk mogelijk te maken. Zo ook voor Moederdag! Reserveer een plekje op het terras van haar favoriete lunchzaak, koffiebar of café. Genieten! Liever dicht bij huis blijven? Verras je moeder, oma, bonusmoeder of andere liefste vrouw in je leven met een lekker ontbijt, brunch of high tea op bed! 

Terrassen

De terrassen zijn weer open! Ga samen met je moeder naar haar favoriete horecazaak om niet alleen te vieren dat de terrassen open zijn, maar ook om te proosten op de liefste moeder!

Bekijk hier de leukste tuinterrassen in Breda. 

Breda Maakt Mij Blij

Moederdag is een bijzondere dag voor elke mama. Deze Moederdag zetten Breda Maakt Mij Blij en Boerschappen alle moeders van Nederland in het zonnetje met een heerlijke dinerbox. In de box zit een driegangen-aspergemenu voor 4 personen, waar je thuis van kunt genieten. Je steunt er ook nog de Stichting Make a Memory, Brabantse boeren én Wijngaard de Rijsakker mee.

Stichting Make-A-Memory krijgt €10,- per box om andere mama's te helpen met een bijzondere herinnering. Je helpt Wijngaard de Rijsakker met het afzetten van hun super lekkere wijnen die ze door corona niet kwijtraakte aan de horeca. Én je helpt boeren met een goede prijs voor hun prachtige producten!

A Cup of Cake - I Love Mom Collection

Moederdag, dat kan maar een ding betekenen: tijd voor ontbijt op bed! Bij A Cup of Cake bestel je het luxe 'A Queen's Breakfast'. Het ontbijt bestaat onder andere uit cupcakes in Moederdag stijl, XL croissants met roze chocolade en een échte roos. 

Of verras je moeder met een lekkere box vol zoetigheden, afgewerkt in Moederdag thema met eetbare quotes van witte chocolade en lieve decoraties. Extra uitpakken? Ga dan voor een heerlijke high tea voor jou en je gezin!

Meer informatie.

Chef aan huis

Verwen je moeder deze Moederdag éxtra door een kok in huis te halen! Een aantal Bredase chefs komt graag naar je toe om je een restaurantervaring te laten beleven, gewoon in jouw eigen huis. Bekijk hier de culinaire chefs die met liefde een Moederdag diner voor je op tafel zetten. 

Dennenlucht

Speciaal voor alle moeders, oma's, schoonmoeders, bonusmoeders of andere liefste vrouw in je leven heeft Dennenlucht een heerlijke Moederdag verwenbox samengesteld! De box bestaat onder andere uit een gebakje van Dudok, mini pannenkoeken en popcakes bonbons. Een leuke box om van te smullen tijdens een wandeling of picknick in het Mastbos!

Bestel de box online. De box is af te halen op 7, 8 of 9 mei.
Meer informatie.

Beleg van Breda

Zet Bredase moeders in het zonnetje door een heerlijk ontbijtje van Beleg van Breda te bestellen, want uiteindelijk gaat liefde nog altijd door de maag! Wil je als partner en samen met de kids ook meegenieten? Bestel dan het 'Papa en de Kids'-menu erbij.

Laat jouw moeder weten dat zij voor jou de liefste, meest attente, gekste en geweldigste moeder van de wereld is!

Meer informatie.

Hotel Mastbosch

Verwen je moeder op 9 mei met een goed gevulde Moederdag Verwenbox bestaande uit diverse sandwiches en verschillende zoetigheden. Hiermee kun je haar thuis verrassen of ga er met het gezin op uit en maak er een picknick van!

Iedere verwenbox is standaard voor 2 personen voor de prijs van € 27,50 per persoon. Bestel de moederdag verwenbox telefonisch: 076-5650050 of via de e-mail info@mastbosch.nl. Bestellingen kunnen tot uiterlijk 6 mei worden doorgegeven. De box kan op 9 mei op worden gehaald tussen 9.00 uur tot 11.00 uur.
Meer informatie.

 

Latour mimosa-ontbijtbox

Wil jij jouw moeder verrassen met een luxe ontbijt? Dat heeft ze wel verdiend, toch? Latour heeft een heerlijke mimosa-ontbijtbox samengesteld met onder meer bubbels, versgeperste jus d’orange, broodjes, brie, de beroemde kaassalade van Latour, brownies en aardbeien met verse slagroom. 

Meer informatie.

Wolfslaar Moederdag box

Speciaal voor alle bijzondere dames in jouw leven heeft Wolfslaar een heerlijke Moederdagbox samengesteld om thuis samen van te genieten. Maak de verrassing compleet met een mooie bos bloemen of een fles champagne!

Meer informatie.
 

Stiefkwartierke lente of Moederdag high tea

Verras je moeder met een lente high tea aan huis! Geniet van zoete en hartige hapjes (waaronder scones met clotted cream, macarons, chocolademousse, huisgemaakte paprikasoep, mini broodjes, brie loempia’s) en verschillende soorten thee. Of ga voor de speciale Moederdag high tea met onder andere brie-loempiaatjes uit de oven, waarvan 't Stiefkwartierke zelf zegt: "Moms love them..."

Meer informatie.
 

Patisserie Nettur high tea

Speciaal voor Moederdag heeft Patisserie Nettur een high tea samengesteld met nét dat beetje extra liefde! Een mix van zoete en hartige hapjes bereid met mooie ingrediënten en gebalanceerde recepturen. Tijdens de high tea geniet je van champagne truffels, frambozen macarons, tijgersoezen en nog veel meer. 

Meer informatie.

Barista Cafe

Moederdag is dé dag om extra lief te zijn voor jouw mama of andere bijzondere dame! Verras haar met een Breakfast High Tea op bed, een heerlijk gevulde roomcroissant of een favoriete klassieker van Barista Cafe: de Red Velvet Cupcake met zoete roomkaas-topping.

Meer informatie.

Jan en Alleman

Alleen voor de allerliefste vrouwen! Jan en Alleman heeft een mooi kistje vol lekkers en leuks samengesteld. Nieuwsgierig? Bestel snel, want op = op!

Bestellen kan t/m vrijdag 7 mei via info@janenallemanbreda.nl. Ophalen op zondag 9 mei tussen 10:30 en 13:00 uur. 

Meer informatie.

Picknicken

Jij en je liefste moeder op een kleedje in de natuur. Wat wil je nog meer? Sla wat hapjes en drankjes in en haal samen leuke herinneringen op. Breda kent genoeg mooie plekken om een middag door te brengen. Bekijk hier leuke picknickplekken

Heb jij ook een leuke Moederdagbox op de menukaart die in dit rijtje thuishoort? Mail ons een kort stukje tekst + foto naar marketing@bredamarketing.nl

Meer eten en drinken in Breda

Cadeaus voor Moederdag

Restaurants in Breda

Voor fijnproevers