IJssalons in Breda

IJssalons in Breda

IJsje eten - in Breda

Zin in een ijsje? In Breda zijn er tal van mogelijkheden om een ijsje te halen. Loop na het eten nog even een rondje onder het genot van een ijsje. Hier vind je de lekkerste ijssalons van Breda! 

1. IJssalon Frezzo 

Vers Italiaans ijs in héél veel smaken, dat is wat je wil! Plof neer op het terras (je kunt op het Van Coothplein heerlijk mensen kijken) of neem je ijsje mee in de hand terwijl je door Oranje Zuid loopt. 
Nieuwe Ginnekenstraat 1  

2. Toetie Froetie 

Toetie Froetie is al ruim 30 jaar een begrip in Breda. De ijssalon is gevestigd op de hoek van de Grote Markt, niet te missen als je vanuit het Valkenberg park naar de stad loopt! Stop hier onderweg even voor een ijsje... 
Grote Markt 56

3. IJssalon Bon Appetit 

Locatie Rijsbergen werd te klein voor de ijsproductie van Bon Appetit, daarom openden ze een vestiging op de Vlaszak in Breda. Je kunt hier bijna niet kiezen, zoveel smaken zijn er. Leuk: je kunt hier ook 'ijstapassen'! 
Vlaszak 6 

4. Pol's patisserie & ijs

Twee deuren naast Brood- en Banketbakkerij Pol van den Bogaert zit Pol's patisserie & ijs. Een gezellige ijssalon in Princenhage, waar je heerlijk ambachtelijk ijs kunt eten. Succes gegarandeerd! Je kunt hier ook terecht voor ijstaarten, ijsbonbons, verse Belgische wafels en donuts. 
Haagsemarkt 30 

 

5. Gusti Factory 

Bij Gusti Factory aan de Ginnekenweg ben je aan het juiste adres voor ambachtelijk Italiaans ijs. Koffieliefhebbers kunnen hun hart hier ook ophalen, want je kunt hier terecht voor Italiaanse Illy koffie. 
Ginnekenweg 30 

6. Scoops 

Naast heerlijke macarons kun je bij Scoops ook terecht voor Italiaans ijs, frozen yoghurt en softijs! Neem plaats op het kleine terras in de gezellige Sint Annastraat of wandel met je ijsje door de stad! 
Veemarktstraat 29 

7. Lin's Lounge en chocolat bar 

Hou je van koffie, ijs en chocolade? Dan ben je hier aan het juiste adres! Je kunt hier ook terecht voor een ijsproeverij of wafels met ijs. Dat is pas genieten! 
Halstraat 17 

8. Delightful Desserts 

Zoetekauwen opgelet! Bij Delightful Desserts bij het station kun je kiezen uit heel veel verschillende soorten ijsjes. Gewoon in een hoorntje of een bakje, maar in combinatie met een wafel of crêpe kan ook! Dat wordt smullen. 
Stationsplein 32