Griekse - specialiteiten

Ben je op zoek naar een Grieks restaurant in Breda? Heb je zin in een goede moussaka, een frisse Griekse salade of pita gyros met tzatziki? Goede keuze! Waan je op een Grieks eiland, want wij zetten de leukste Griekse restaurants van Breda en omgeving voor je op een rij.

Rhodos Grieks Specialiteiten Restaurant

Traditionele Griekse schotels en verschillende niet-alledaagse gerechten waarvan de fijnproevers onder ons ook zullen genieten: je vindt het allemaal op de menukaart van Rhodos. Rhodos wordt al sinds 1987 gerund door de familie Papadopoulos. Neem plaats in het sfeervolle Griekse restaurant of – met mooi weer – in de gezellige binnentuin.
Veemarktstraat 61, Breda

Restaurant Sirtaki

Sirtaki Breda is een traditioneel Grieks restaurant in de Veemarktstraat dat gerund wordt door de Griekse familie Poursanidis. Er worden authentieke Griekse visgerechten geserveerd, maar ook bekende gerechten als mousaka, suvlaki, suzuki en gyros. Sirtaki is een familierestaurant dat bestaat sinds 1982. Bij mooi weer kun je plaatsnemen op het terras met uitzicht op de Grote Markt.
Veemarktstraat 2A, Breda

Griekse Taverna Tasos
Eigenaar Tasos Kaloudis legt zijn gasten in de watten. Geniet hier van een Griekse ambiance en lekkere Griekse gerechten. De tijd vliegt voorbij bij Tasos!
Haagweg 239

Ben je op zoek naar nog meer Griekse restaurants in de omgeving van Breda? Wijk dan eens uit naar een van de volgende Griekse restaurants in de buurt.

De Olijfboom
Bij De Olijfboom in Zundert maak je een authentieke, ambachtelijke, culinaire reis. Met klassieke Griekse en Mediterrane gerechten, à la carte of op aanraden van de chef. Kali orexi!
Molenstraat 79, Zundert

Grieks Restaurant Orestis
Bij Orestis weten ze als geen ander hoe je de authentieke smaak van Griekenland bereidt. In 2014 nam Michel Moultsidis het restaurant over van zijn ouders en zet de traditie voort.
Wilhelminalaan 2, Etten-Leur

Grieks Restaurant Akropolis
De veelzijdige menukaart vol Griekse lekkernijen biedt voor ieder wat wils. Wil je verrast worden met lekkere Griekse specialiteiten? Kies dan de Griekse proeverij bij Akropolis.
Klappeijstraat 3, Oosterhout

Grieks Restaurant Irodion
Grieks tuinrestaurant Irodion in Oosterhout is de perfecte plek voor een heerlijk avondje uiteten in Griekse sferen. 
Leijsenhoek 6A, Oosterhout