Festivals in Breda

Festivals in Breda 2021

Festivalagenda - in Breda

Het zou zo'n mooie festivalzomer worden voor Breda, maar helaas gaan de meeste concerten door de huidige maatregelen niet door. De huidige maatregelen gelden tot 13 augustus 2021. Welke festivals vinden er in Breda plaats? We zetten de festivals in Breda van 2021 voor je op een rij.

Ploegendienst Festival – 3 en 4 juli

Back to work! Het eerste festival van Nederland vindt plaats in Breda: Ploegendienst Festival. Dansen met uitzicht op de Galderse Meren met een drankje in hand terwijl de zon schijnt? Dat klinkt toch heerlijk?

Meer informatie

Bij ons in Breda - 7 tot 25 juli

Bij ons in Breda is de alternatieve festivalzomer, waar je drie weken lang genieten kunt van corona-proof concerten bij ‘t Zoet (voormalig CSM-terrein) in Breda. Er komt een terras waar 750 bezoekers terecht kunnen aan tafeltjes van twee of vier personen. 

Meer informatie

Brand Parkies - juli en augustus | AFGELAST

Yes! Parkies in Park Valkenberg gaat dit jaar door, weliswaar onder een andere naam: Brand Parkies. Dit jaar moet je reserveren om een plekje te bemachtigen in het park. Geniet in de maanden juli en augustus iedere dinsdag in het park van live muziek.
Data: 13 juli, 20 juli, 27 juli, 3 augustus, 10 augustus en 17 augustus.

Meer informatie

© collin.pictures

Breda in Concert - 31 juli | AFGELAST

Liefhebber van Hollandse hits? Dan is Breda in Concert echt iets voor jou! Meezingen met Snollebollekes en John West op het Chasséveld! 

Meer informatie 

Trailerfest – 7 augustus | AFGELAST

Alle Sjonnies en Anita’s verzamelen! Trek je meest foute outfit uit de kast voor Trailerfest, want ook dit festival gaat door. Het is weer tijd om flink te dansen en te snacken met frikandellen… Er zijn nog tickets beschikbaar! 

Meer informatie

Duikboot Festival – 28 augustus

Ook dit jaar kan er weer gefeest worden bij Playa del Asterd (de Asterdplas) op Duikboot Festival. Duikboot Festival is op dit moment uitverkocht, maar misschien kun via via nog een ticket bemachtigen! De lekkerste disco, house, techno en hitjes! 

Meer informatie

© Mark Richter

Bumperkluiven - 3 t/m 5 september

Bumperkluiven is terug van weggeweest in 2021. Kom langs bij Bumperkluiven en ontdek nieuwe smaken bij het brede aanbod aan foodtrucks, bestel één van de vele speciaalbieren of wijnen, neem plaats in de zon en… geniet van de live muziek, kindervermaak, zweefmolen, muziek en theater! Bumperkluiven vindt plaats aan de Witte de Withweg in Boeimeer in Breda. 

Meer informatie

Dream Village Festival – 11 en 12 september

Zin om in september nog een festival mee te pakken? De kaartverkoop van Dream Village is gestart! Het festival vindt plaats aan de Lage Aard in Bavel, midden in het groen!  

Meer informatie

Hartje Ginneken - 11 september

11 september vindt de jubileumeditie van Hartje Ginneken plaats! Dat belooft één groot feest te worden! Wat ooit begon als een onschuldig buurtfeest is nu uitgegroeid tot een groot evenement in Breda! 

Meer informatie

Breda Drijft - 21 en 22 augustus

Lekker drijven over de singels in Breda vanuit je eigen opblaasbadje! Dit jaar niet één, maar twee dagen feest!

Meer informatie

© Rosa Meininger

Terrassen aan het water