Waarom lokaal shoppen?

Dit zijn de voordelen!

Waarom lokaal shoppen?

Breda, - koop lokaal!

Het is angstaanjagend stil in de binnenstad, maar achter de gesloten deuren zijn de winkeliers hard aan het werk. Alle business verschuift nu van offline naar online. De ondernemers uit Breda hebben je weer keihard nodig. Dus draag je steentje bij en koop lokaal. Bovendien hangen er een heleboel voordelen aan lokaal shoppen. We zetten deze voor je op een rijtje.

Support de Bredase ondernemer

Op de eerste plaats komt natuurlijk het feit dat je de Bredase ondernemer steunt. Bestel in plaats van bij de grote ketens eens wat bij jou om de hoek. Daar maak je ondernemers in de buurt heel blij mee! Zo haal jij het beste uit Breda en zorgen we er samen voor dat de lokale ondernemers blijven bestaan.

Persoonlijker
Als je bij een Bredase ondernemer bestelt, weet je waarschijnlijk bij wie je een bestelling plaatst. Vaak zit er nog een handgeschreven kaartje bij als bedankje. Leuk! Dat is toch veel persoonlijker én leuker dan shoppen bij een grote keten?

Bijzondere winkels
In Breda vind je een heleboel mooie speciaalzaken als het gaat om bijvoorbeeld interieur, eten en drinken, boeken, spellen, kleding en verzorging. Neem eens een kijkje bij de online shops van deze bijzondere speciaalzaken. Daarmee haal jij net even wat bijzonders in huis.
Bekijk alle Bredase webshops hier

Shoppen met een goed gevoel
De ondernemers in de buurt pakken met liefde je pakket in en bezorgen het misschien ook nog wel dezelfde dag bij jou thuis! Die luxe heb je niet als je bij landelijke winkels bestelt. Waarschijnlijk moet je dan erg lang wachten op je pakket, vanwege de huidige drukte bij de postbezorgers.

Duurzamer
Hoe lokaler je koopt, hoe duurzamer het is. Het product hoeft dan namelijk niet zo’n lange afstand af te leggen en heeft dus minder transport nodig.