Aziatische Restaurants in Breda

  • Aziatisch
Een stukje Azië in Breda. Ben je op zoek naar een Aziatisch restaurant in Breda? Heb je zin in lekkere sushi, een goede spring roll of een lekker rijstgerecht? Waan je in Azië, want wij zetten de leukste Aziatische restaurants van Breda voor je op een rij.

Bao Asian Kitchen

Laat je verrassen met smaaksensaties uit Azië in een sfeervol restaurant! Kies uit bijzondere sushirollen, zoals de rainbowroll of de dragon roll of ga all out met de sushi & sashimi boot. Maar ook voor dim-sum, noodles en andere kleine hapjes ben je hier aan het goede adres. Een ding is zeker: bij Bao Asian Kitchen ga je heerlijk genieten!


Van Coothplein 13 & Foodhall

Bali James

Bij Bali James kun je eigenlijk niet anders dan de rijsttafel bestellen: dit restaurant staat namelijk bekend om haar rijsttafels. Met een grote variëteit in smaken en authentieke verse kruiden en ingrediënten. Een avondje bij Bali James staat gelijk aan een avondje lang tafelen en genieten!

Markendaalseweg 68

Geisha Lounge

Geniet onbeperkt van allerlei sushigerechten! Neem – met mooi weer – plaats in het gezellige steegje naast het restaurant. Zin in een cocktail? Dan ben je bij Geisha Lounge ook aan het juiste adres.


Havermarkt 21

PuiCk

Bij PuiCk serveren ze gerechten uit allerlei landen, ook uit de Aziatische keuken. Wat dacht je bijvoorbeeld van lenterollen, sushi en Japanse vissalade?

Veemarktstraat 56

Ginkgo Breda

Wil je onbeperkt sushi eten? Dan ben je bij Ginkgo Breda aan het juiste adres. Geniet van kleine gerechten die je met elkaar kunt delen. Geniet van verschillende sushi’s, sashimi’s, soepen, gebakken, gegrilde, gefrituurde Aziatische specialiteiten.  

Nieuwe Ginnekenstraat 7

Ume

Ontdek de heerlijke keuken van Japans restaurant Ume. In een sfeervolle ambiance onbeperkt genieten van sushi, teppanyaki- en grillgerechten, volgens het all you can eat concept. Ume verzorgt lunch, diner en take away.

Markendaalseweg 64 & Foodhall

Sabores

Bij Sabores kun je terecht voor een mix van Mediterrane en Aziatische gerechten. De kaart is verdeeld in snacks, sushi en sashimi, koude en warme gerechten, kleine gerechten en grotere gerechten, lekker voor jou alleen maar delen mag natuurlijk altijd!

Grote Markt 39-41

Gantau Village

Gantau Village serveert de beste gerechten met de meest verse ingrediënten. Door de kritische chef die streeft naar perfectie, is een heerlijke maaltijd gegarandeerd. Je kunt ten alle tijden online bestellen en in de zomer genieten van het terras.

Boschstraat 19

Saigon Deli

Geniet bij Saigon Deli Breda van de versgerolde loempia's of andere versgemaakte gerechten. Neem bijvoorbeeld de specialiteit uit de keuken: Pho, of laat de chefs je verrassen met een drie - of vier gangen menu. Alles wordt bereid volgens de authentieke Vietnamese recepten. Ook zijn ze open voor take away. 

Halstraat 21A

Kinzan Breda

Bij Kinzan Breda kun je onbeperkt genieten van sushi! Tip: combineer een etentje bij Kinzan met een bezoek aan Pathé met het bioscoopmenu.

Chasséveld 15b

Asian Fusion Merlina

Asian Fusion Merlina biedt een onvergetelijke ervaring aan in combinatie met het ontspannen decor in het restaurant. Zij bieden een variatie aan Aziatische keukens, zoals: Kantonees, Thais, Japans en Indonesisch. Als verrassing serveren ze ook Europese gerechten. 

Hambroeklaan 1

Meer eten en drinken in Breda