17 leuke Bredase winkels voor Sinterklaascadeaus

17 leuke Bredase winkels voor Sinterklaascadeaus

Breda - koop lokaal

De dagen worden korter, de winter komt eraan. En dat betekent ook dat de feestdagen in het verschiet liggen. Koop je Sinterklaascadeaus lokaal en steun de Bredase ondernemer. Ze hebben je nog steeds nodig! En koop je cadeaus op tijd, zodat de drukte wordt verspreid. Wij zetten leuke Bredase winkels voor je op een rijtje voor je Sinterklaascadeaus.

FAWL Customs

Voor sneakerliefhebbers ben je bij FAWL Customs aan het juiste adres. In het Veemarktkwartier vind je custom sneakers die je nergens anders vindt. Ook leuk: de cleaning service. Na een bezoekje aan FAWL zijn je sneakers weer zo goed als nieuw…
fawlcustoms.com
Sint Annastraat 9

Dé Spellenwinkel
Dé Spellenwinkel is dé specialist op het gebied van bord- en kaartspellen, breinbrekers en legpuzzels. Hier vind je gegarandeerd een leuk spel voor iedere leeftijd.
Despellenwinkelbreda.nl
Speelhuislaan 68B

Visser Speelgoed
In het sfeergebied Oranje-Zuid vind je Visser Speelgoed. Voor speelgoed voor Sinterklaas ben je hier aan het juiste adres! Liever niet fysiek winkelen? Je kunt ook online bestellen!
visser-speelgoed.nl
Ginnekenweg 55

Parels
Bij Parels in de Houtmarktpassage vind je tweedehands spullen. Echte parels en dus unieke cadeaus! Het is een winkel zonder voorraad, iedere dag ontdek je weer iets nieuws. Een klein deel is via de webshop te koop.
parelsbreda.nl
Houtmarkt 33

De Vrije Boekhandel

Een boek als cadeau is altijd goed. Het is een feest om rond te snuffelen bij De Vrije Boekhandel. Hier vind je voor iedereen een geschikt boek.
Devrijeboekhandel.nl
Veemarktstraat 40

Swan Store
Bij deze conceptstore kun je terecht voor leuke cadeautjes en hebbedingetjes. Mooie sieraden, handgemaakte tassen, vintage spullen en leuke interieur eyecatchers.
Collectivbyswan.nl
Lange Brugstraat 4

Hesemans
Een echt begrip in Breda sinds 1870: speelgoed van Hesemans. In deze winkel vind je speelgoed voor jong en oud: poppen, modelauto’s, teddyberen en gezinsspellen. Je kunt bij Hesemans ook online shoppen.
Hesemans.nl
Houtmarkt 7

Smits Ambachtelijke Chocolaterie
Een chocoladeletter mag niet ontbreken in de schoen. En die haal je natuurlijk bij Smits Ambachtelijke Chocolaterie. De winkel heeft een uitgebreid assortiment aan ambachtelijke bonbons en andere lekkernijen. Hier kun je echt niet kiezen….
Wilhelminastraat 50

Kloffies & koffies

Op zoek naar mooi kinderspeelgoed? Dan moet je bij Kloffies & Koffies zijn. Leuke puzzels, robuust houten speelgoed of spelletjes. Ook hier kun je online bestellen.
kloffiesenkoffies.nl
Nieuwe Ginnekenstraat 36

De Stripspecialist
Al ruim 40 jaar het adres voor alles wat met strips en spellen te maken heeft: De Stripspecialist. Je kunt hier dus terecht voor allerlei soorten stipboeken, maar ook voor spellen!
Destripspecialist.nl
Boschstraat 68

KookZaak
Kookliefhebbers opgelet… In deze winkel word je hebberig! Kijk je ogen uit bij de kookboeken, kookapparatuur en andere keukenaccessoires.
Kookzaak.nl
Wilhelminastraat 35

Juuwl
Leuke kleding, sieraden en woonaccessoires, je vindt het allemaal bij Juuwl in het Ginneken. Gegarandeerd succes als je hier een cadeautje koopt!
Juuwl.nl
Ginnekenweg 340

© DRIEQ

Kinderboekentuin

Kinderboekentuin is een speciaalzaak voor kinderboeken. Er zijn informatieve kinderboeken, prentenboeken, spannende, mooie, grappige en serieuze kinderboeken. Voor ieder kind wat wils dus. Je kunt hier ook online boeken bestellen!
Kinderboekentuin.nl
Speelhuislaan 80

Bier Lokaal
Cadeau kopen voor een man? Met bier zit je altijd goed. Zeker als het lokale, Bredase bieren zijn! En die shop je in de Boschstraten, bij Bier Lokaal! Haal of bestel hier biertjes voor een leuke, lokale proeverij.
Bier-lokaal.nl
Boschstraat 150

Dot & Julot
Bij Dot & Julot shop je niet alleen leuke looks voor de kids, maar je kunt hier ook terecht voor originele cadeautjes! Van stoer tot klassiek en van trendy tot schattig.
Dotenjulot.nl
Veemarktstraat 63

Brandpunt
Steun de kleine, creatieve ondernemer en koop je cadeau bij Brandpunt. Bij Brandpunt liggen producten met een maatschappelijk of ecologisch verhaal. Van design tot hebbedingetjes, kunst tot lasergesneden in de eigen werkplaats.
brandpuntbreda.nl
Reigerstraat 16  

LILA the store

Hippe kleding, mooie accessoires, woondecoratie en schoenen. Bij LILA the store ben je aan het juiste adres. De winkel is een feestje om rond te snuffelen, maar ook hier kun je online shoppen.
Lilastore.nl
Wilhelminastraat 12