De stad Breda heeft véél meer te bieden dan alleen Museum of the Moon in de Grote Kerk. Maak van jouw bezoek aan de kerk een complete dag of zelfs een weekendje weg en combineer de kerk met een bezoek aan onze historische binnenstad. Struin door de gezellige winkelstraten, maak een wandeling, geniet van de Bredase horeca of boek een arrangement bij één van de deelnemende ondernemers. 

Samen met verschillende restaurants, hotels en toeristische partners hebben we verschillende arrangementen en activiteiten samengesteld. Zo kan je jouw bezoek aan Museum of the Moon combineren met bijvoorbeeld een unieke boottocht in het donker, een heerlijk moon-biertje of samengesteld moon-diner. Beleef de winter in Breda en reserveer nu je arrangement!! 

LET OP: Nog niet alle arrangementen zijn te boeken, maar je kunt alvast je reservering bij jouw favoriete locatie maken.

'Het Moon Menu' bij de Pasta Kantine

Combineer nu jouw bezoek aan Museum of the Moon met een heerlijke lunch bij de Pasta Kantine in Breda. Ook heel erg leuk voor de kleine eters! Het Moon Menu bestaat uit een hoofd- en nagerecht en is te bestellen voor €18,50 per persoon. Deze twee signature dishes zullen tijdens de periode van Museum of the Moon geheel in het thema van de maan geserveerd worden. 

  • Orecchiette met rozemarijnworst, courgette, gepofte cherry tomaat, rode peper, basilicum en grana Padano.
  • Tiramisu met bastogne
Reserveer hier!

Carousel, gebruik pijltjestoetsen om te navigeren.

‘Moon-biertje’ bij Big Belly Bar aan de Haven

Bij Big Belly Bar aan de haven van Breda kan je in de periode van Museum of the Moon genieten van een speciaal 'Moon-biertje'. Ga na het bezoeken van de Grote Kerk langs bij Big Belly Bar voor een speciaalbiertje, heerlijke lunch of neem een lekkere stoofpot mee naar huis voor het diner. Reserveer nu jouw plekje bij Big Belly Bar!

Reserveer hier!

Carousel, gebruik pijltjestoetsen om te navigeren.

Slapen onder de maan

‘Moonlight Diner’ bij BAAI

Dineren in het maanlicht in een kas of iglo is een unieke ervaring! In jullie eigen bubbel genieten jullie van een heerlijk driegangenmenu met een amuse vooraf. Ontdek hier het keuzemenu vanaf €29,50 per persoon van het 'Moonlight Diner' bij BAAI en reserveer jouw unieke ervaring onder het maanlicht in Breda.

Reserveer hier!

‘Moonlight at the Park’ bij het T-huis in het Valkenberg.

Ontdek het mooiste stadspark van Breda en het bruisende, groene hart van de stad. Combineer nu het bezoek aan Museum of the Moon met een heerlijk gerecht in combinatie met een drankje en geniet op een prachtige locatie waarbij je even vergeet dat je midden in de stad zit.

Er volgt later meer informatie over het unieke moon arrangement, maar je kan alvast jouw plekje bij het T-huis reserveren!

 

Reserveer hier!