Onder de naam Curio is een aantal vmbo- en mbo-opleidingen in de regio samengevoegd. In Breda heeft Curio opleidingen in allerlei richtingen. Of je nu in de techniek, beveiliging, toerisme, mode of verzorging wil, Curio leidt je op.

Breed aanbod

In Breda zijn er maar liefst 18 Curio-locaties, zowel vmbo als mbo. Of je nu na de middelbare school sport en beweging, uiterlijke verzorging, economie, administratie, logistiek, mobiliteit, veiligheid, defensie of horeca wil doen, in Breda zit er altijd wel een locatie en een niveau voor jou tussen. Het bereidt je voor op werk of een vervolgopleiding. Het mooie aan het mbo is dat de praktijk centraal staat. Je loopt veel stages en leert wat je straks nodig hebt om goed te worden in je vak. 

Cursussen in Breda

Curio is niet alleen een vmbo en mbo; Curio biedt ook cursussen aan aan volwassenen die zich willen blijven ontwikkelen. Er is een breed aanbod van cursussen en opleidingen, maar ook maatwerk voor bedrijven. Laat je bijscholen op jouw vakgebied, of gooi het over een andere boeg en laat je omscholen voor meer mogelijkheden op de banenmarkt. 

Alle evenementen op Curio

Alle Curio locaties in Breda