Sound of Europe presents: Antonio Lizana in MEZZ

Waar Keizerstraat 101
Wanneer vrijdag 29 maart
Prijs € 15,00

Contact

Locatie

MEZZ Breda
Keizerstraat 101
4811HL Breda
Plan je route

vanaf jouw locatie

Koop hier je tickets

Op 29 maart brengen we twee internationale topartiesten naar het Sound of Europe Pre-festival: Antonio Lizana uit Spanje en Fábio Almeida uit Portugal. Dit belichaamt de kern van Sound of Europe, waar we Europese topmuziek naar Nederland brengen.


Fábio de Almeida opent voor Antonio Lizana. De Portugese saxofonist staat bekend om zijn dynamische jazzfusion en hedendaagse verkenning van saxofoontimbres. Verwacht een boeiende mix van jazz, urban en hedendaagse muziek, begeleid door de geprezen Nederlandse jazzmuzikanten Jamie Peet, Emanuele Pellegrini en Stef Joosten.

Antonio Lizana, een toonaangevende vertegenwoordiger van de nieuwe flamencojazz uit Zuid-Spanje, neemt je mee op een adembenemende reis van flamenco-roots naar hedendaagse jazz. Zijn wereldwijde optredens en samenwerkingen met internationale artiesten, zoals een NPR Tiny Desk-concert en werk met Grammy-winnende artiesten, maken hem tot een onmiskenbare kracht in de muziekwereld. Antonio speelt samen met Raphael Pannier op drums en Manel Fortia op bass.

Wanneer

  • Vrijdag 29 maart 2024 om 19.30 uur

Prijzen

  • € 15,00

Locatie