MAXINE & KUZKO in MEZZ

Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar
Waar Keizerstraat 101 Keizerstraat 101
Wanneer t/m 2 december 2022
Prijs € 14,50

Contact

Locatie

Adres:
MEZZ
Keizerstraat 101 Keizerstraat 101
4811 HL Breda
Plan je route
Afstand:

Benieuwd naar twee van de grootste Nederlandse muziektalenten? Kom dan naar deze double bill bij MEZZ!

MAXINE
Na verschillende nummers voor grote namen als Son Mieux en Maan te hebben geschreven, is MAXINE nu met haar eigen muziek aan …

Benieuwd naar twee van de grootste Nederlandse muziektalenten? Kom dan naar deze double bill bij MEZZ!

MAXINE
Na verschillende nummers voor grote namen als Son Mieux en Maan te hebben geschreven, is MAXINE nu met haar eigen muziek aan het doorbreken. Ze haalt de inspiratie voor haar muziek uit Scandinavische popmuziek. Dit zorgt voor vrolijke en moderne muziek die iets wegheeft van Zara Larson. Ze brengt haar nummers zowel in het Engels als het Nederlands uit en houdt daarmee de deur open voor zowel een nationale als internationale carrière. Door haar eigen composities en authentieke stem weet MAXINE keer op keer hits te creëren. Niet alleen Maxine zelf, maar ook haar muziek is hiermee goudeerlijk, vrolijk en dansbaar. Als popster heb je niet meer nodig voor een succesformule. Zo is ze ook al uitgeroepen tot 3FM Talent en gaat ze nu proberen Nederland te veroveren.

KUZKO
KUZKO is een Rotterdams synthpop duo dat met hun vrolijke indie songs de jaren ’80 weet terug te halen naar nu. Hun nummers hebben vrolijke en dansbare melodieën en hebben en een herkenbare sound. Ze trekken het 80’s thema verder door in hun kleding en danspasjes. Voeg daar onderwerpen als high school drama, bandaffaires en vurige crushes aan toe en het plaatje is compleet. KUZKO heeft al de aandacht getrokken van onder andere 3FM en MTV. Nu zijn ze klaar om de rest van Nederland ook te overtuigen van hun talent. Tijdens hun live shows slepen Dani en Sam het publiek mee in hun kleurrijke KUZKO-wereld waar o.a. fans van Sofi Tukker en Confidence Man zich uitstekend thuis voelen. Ze leveren met hun vierkoppige band een energieke en dansbare set.

Prijzen

  • € 14,50

Locatie