Uitgaan in - Breda

Ben je een nieuwe student in Breda? Dan wil je vast weten in welke kroegen je de meeste medestudenten vindt. Wij zetten ze voor je op een rijtje. 

In Breda bevinden alle kroegen zich lekker dicht bij elkaar: rondom de Havermarkt! Ga hier naartoe en je weet dat je goed zit.

Proost!
Hou je wel van een dansje? Dan ben je bij Proost aan het juiste adres. Op vrijdag vind je hier vaak de Jongens van Je Weet Wel en daarna verandert Proost langzaam in een club. Liever met een cocktail of een biertje hangen aan de bar? Geen probleem!
Vismarktstraat 20

Dependance
Je hebt waarschijnlijk al eens op het terras van Dependance op de Havermarkt gezeten. Maar ben je al eens binnen geweest? Gezelligheid gegarandeerd!
Vismarktstraat 2

Walkabout Café
Kom feesten in het studentencafé van Breda! Cocktails, speciaalbiertjes en snacks voor betaalbare prijzen. Dat is wat je wil!
Havermarkt 25

Shots
Shots, shots, shots! Bij Shots Shooterbar kun je terecht voor meer dan 180 shotjes. Een goed begin van je avond! Ga jij voor het shotje Stroopwafel, Snickers of Crème Brûlée?
Vismarktstraat 24

Peddels
Het is altijd feest bij feestcafé Peddels! Vijf dagen per week de lekkerste muziek en het meeste bier en vertier.
Havermarkt 8

Sociëteit het Forum
Sociëteit het Forum is dé plek voor en door studenten. Op dinsdag en woensdag is de Sociëteit besloten voor studenten- en studieverenigingen, maar op de overige dagen is het de ontmoetingsplek voor de student van Breda. Omdat de sociëteit volledig mogelijk wordt gemaakt door vrijwilligers, worden er schappelijke prijzen gehanteerd.
Havermarkt 12

Buckets Breda
Happy hours, elke avond een DJ en studentenprijzen. Need we say more? Buckets Breda kan niet wachten om je weer te ontvangen!
Havermarkt 8

Welke studentenkroeg mag absoluut niet ontbreken in dit lijstje? Mail jouw suggestie naar marketing@bredamarketing.nl