Grenzeloos - Breda

Breda ligt niet alleen centraal in Nederland, maar ook in Europa. Breda ligt op een steenworp afstand van de Belgische grens en vanaf station Breda zijn er tal van mogelijkheden om naar het buitenland te reizen. Er zijn meerdere vliegvelden dicht in de buurt, maar er komen ook steed meer creatieve en innovatieve ideeën om naar het buitenland te reizen. Op deze pagina vind je de reismogelijkheden vanaf Breda!

Intercity Brussel

De Intercity Brussel rijdt op de hogesnelheidslijn via Breda naar Antwerpen en Brussel. Voor reizigers uit Amsterdam en Schiphol levert dit een aanzienlijke reistijdwinst op. De verbinding via Breda zorgt ervoor dat België ook voor reizigers uit het zuiden van Nederland goed per trein te bereiken is. Den Haag heeft vier keer per dag een rechtstreekse verbinding met Brussel.

Meer informatie

Eindhoven Airport

Vanaf Eindhoven Airport vlieg je naar bestemmingen over de hele wereld! Vanuit Breda ben je in een mum van tijd in Eindhoven. Je kunt ervoor kiezen om met de trein van Station Breda naar Eindhoven Centraal te gaan. Vanuit daar pak je de bus naar het vliegveld. Via de A58 rijd je vanuit Breda naar Eindhoven Airport. Daar kun je je auto parkeren op verschillende nabijgelegen parkeerplaatsen. 

Meer informatie

Rotterdam The Hague Airport

Vanaf Rotterdam The Hague Aiport vlieg je naar 55 Europese bestemmingen. Rotterdam The Hague Airport is goed te bereiken met je eigen vervoersmiddel en het openbaar vervoer. Parkeer de auto op één van de officiële parkeerterreinen of stap direct naast het luchthavengebouw uit met het openbaar vervoer. Vanaf Station Breda sta je in 50 minuten met het openbaar vervoer bij Rotterdam The Hague Airport. 

Meer informatie