Museum of the Moon was tot en met zondag 30 januari te bewonderen in de Grote Kerk in Breda. Deze arrangementen liepen ook tot en met zondag 30 januari 2022. 

Haal het beste uit Breda in de winter! De stad Breda heeft naast Museum of the Moon in de Grote Kerk nog veel meer te bieden deze winter. Maak van jouw bezoek aan de kerk een complete dag of zelfs een weekendje weg en combineer de kerk met een bezoek aan onze historische binnenstad. Struin door de gezellige winkelstraten, maak een wandeling, geniet van de Bredase horeca of boek een arrangement bij één van de deelnemende ondernemers. 

Samen met verschillende restaurants, hotels en toeristische partners hebben we verschillende arrangementen en activiteiten samengesteld. Haal het beste uit de winter in Breda en boek nu jouw arrangement!

'Het Moon Menu' bij de Pasta Kantine

Combineer nu jouw bezoek aan Museum of the Moon met een heerlijke lunch bij de Pasta Kantine in Breda. Ook heel erg leuk voor de kleine eters! Het Moon Menu bestaat uit een hoofd- en nagerecht en is te bestellen voor € 18,50 per persoon. Deze twee signature dishes zullen tijdens de periode van Museum of the Moon helemaal in het thema van de maan geserveerd worden. 

  • Orecchiette met rozemarijnworst, courgette, gepofte cherry tomaat, rode peper, basilicum en grana Padano.
  • Tiramisu met bastogne
Reserveer hier!

‘Moon-biertje’ bij Big Belly Bar aan de Haven

Bij Big Belly Bar aan de haven van Breda kun je in de periode van Museum of the Moon genieten van een speciaal 'Moon-biertje'. Ga na het bezoeken van de Grote Kerk langs bij Big Belly Bar voor een speciaalbiertje, heerlijke lunch of neem een lekkere stoofpot mee naar huis voor het diner. Reserveer nu jouw plekje bij Big Belly Bar!

Reserveer hier!

Moonwandeling door de binnenstad van Breda

Tijdens deze wandeling ga je genieten van een prachtige route door het verlichte centrum van Breda en laat de maan je door verschillende straten voeren. Onderweg verwarmt BredaWandelt de oren met een bijzonder maan verhaal. Een sprookjesachtig verhaal dat je anders laat kijken naar de maan en waarbij je geniet van al het moois dat Breda je tijdens de winter te bieden heeft. De route is digitaal middels een app te wandelen. Dat doe je dus op het moment dat het jóu uitkomt!  m je wandeling compleet te maken kun je bij verschillende horeca aanmeren voor een lekker glaasje glühwein, chocomelk of iets anders.

Download hier de wandeling!

Slapen onder de maan

Moonwalk door Breda

Ga op pad met een tas vol historische feiten, leuke weetjes, ludieke opdrachten en grappige dilemma's en ontdek Breda samen met jouw gezin, vrienden of familie. De tas is gevuld met verschillende enveloppen en aan de hand van de informatie die daarin zit, volgen jullie de route door de stad. Onderweg komen jullie van alles te weten over Breda en elkaar. Na het aanschaffen van het tasje ben je helemaal vrij om de route te lopen wanneer je wilt en zo vaak als je wilt! 

Reserveer hier!

‘Moonlight at the Park’ bij het T-huis in het Valkenberg.

Ontdek het T-huis in het mooiste stadspark van Breda en het bruisende, groene hart van de stad. Combineer nu het bezoek aan Museum of the Moon met een lekkere lunch. Kun jij een selfie met de maan laten zien? Dan krijg jij er een gratis glühwein of andere warme drank bij! Bij het T-huis heb je ook veel to-go mogelijkheden waardoor je jouw avondwandeling kunt combineren met een lekkere chocomelk to-go. 

Reserveer hier!

Moon Cocktail bij 't Hart van Breda

Bij ‘t Hart van Breda op de Grote Markt van Breda kan je na het bezoek aan Museum of the Moon terecht voor een heerlijke 'Moon Cocktail'. Deze cocktail is te combineren met een heerlijke lunch, vroeg diner of een borrel met de beroemde Nacho's. 

Lees hier meer!