Actief op het - water

Op zoek naar verkoeling op warme dagen? Ga dan suppen! Suppen staat voor stand up paddling. Je staat op een supboard en met een paddle beweeg je je voort over de singels. Sup langs het Valkenbergpark en de oude Koepelgevangenis. Verken Breda eens op een andere manier en ondertussen ben je ook nog eens gezond bezig. 

Suppen is een heuse workout op het water! Je maakt het zo ontspannen of intensief als je zelf wil. Leuk om te doen als personeelsuitje of met vrienden of familie. Plezier gegarandeerd!
In Breda kun je suppen bij Ride Along ActivitiesXploreSUP, Sup & Fun, of Soul Vibrations

Route: suppen over de singels

Wil je suppen in Breda? Dat kan uitstekend, bijvoorbeeld over de singels. Een suptocht over de singels van Breda brengt je langs prachtige monumentale panden (denk aan de Koepelgevangenis, maar ook de Grote Kerk prijkt overal bovenuit). Je peddelt onder de mooiste bruggen door en in het Valkenberg Park heb je de mogelijkheid om even bij te komen op de kade. Een makkelijk punt om te starten is het Valkenberg Park. Op de kade bij de vuurtoren kun je makkelijk op je sup stappen. Volg de singels en er kan niks misgaan! 
Lengte route: 5,5 kilometer 

Route: suppen in het Markdal

In het Markdal kun je niet alleen heerlijk wandelen en fietsen, je kunt dit natuurgebied ook heel goed per sup verkennen. Hierbij stap je op bij het park aan de Boeimeerlaan en sup je vervolgens het Markdal in. Je kunt de Mark op en neer suppen. Heb je zin in een route van 10 kilometer? Draai dan na 5 kilometer om. Je kunt de route zo lang maken als je wil, maar houd er wel rekening mee dat er op sommige plaatsen een stuw in de Mark zit. Daar moet je dus wel even het water uit met je sup!
Lengte route: zo lang je wil.

Suppen in Breda

Ontdek meer