Fietsen, golfen - en wellness bij Breda

Je slaapt in het exclusieve Hotel Nassau in het centrum van Breda. Het hotel ademt historie. Het bestaat uit twee hofhuizen en een voormalig klooster.
Vanuit het hotel fiets je een deel van de Spinolaroute, een fietsroute rond Breda die de belegeringslinies van de tachtigjarige oorlog volgt. Je rijdt naar de Spínolaschans bij Teteringen. Die een nieuwe ruimtelijke markering heeft gekregen.

Ben je met kinderen op stap? Breng dan een bezoekje aan de kinderboerderij Breda Noord en de ijsboerderij aan de Zwarte Dijk. Vervolgens fiets je binnen 10 minuten naar Golfpark de Haenen in Teteringen, waar je niet alleen een golfclinic kunt volgen maar ook heerlijk kunt lunchen.

Tip: verwen jezelf na alle inspanning en bezoek Wellness en sauna Spa One (Oosterhout) of blijf een dagje langer genieten en doe dit op dag 2. Op weg naar het hotel maak je een korte stop bij een van de goede wijnbars die Breda rijk is: Petit Bardot, 1535 Wijnhuys of Pinot.
Je kunt in Breda op allerlei plekken uitstekend eten: in het centrum vind je onder meer restaurant Dames Pellens, Chocolat en Porta Sud.

Heb je aan 24 uur niet genoeg? Bekijk dan onze tips voor dag 2.