Spring op je - mountainbike

Ten oosten van Breda vind je de uitgestrekte Boswachterij Dorst. Maar tussen Breda en Tilburg vind je nog meer prachtige natuurgebieden. Voor mountainbike-liefhebbers, fietsers en wandelaars.

Aan de oostkant van Breda vind je het mooie boutiquehotel het Scheepshuys. Maar je wil erop uit! Dus met de huurfiets van het hotel ga je richting de Boswachterij Dorst. Dit uitgestrekte bosgebied bevindt zich tussen Rijen, Oosterhout, Teteringen en Dorst. Het meet 1.117 ha. Er zijn hier tal van leuke wandel- en fietsroutes.
Of spring op je mountainbike! Rond Dorst heb je een MTB-route die je goed kunt combineren met de routes in Teteringen (Cadettenkamp) en Oosterhout.

Moe maar voldaan? Dan kun je genieten bij BEUM voor drankjes, lunch en diner. Ben je een buitenmens die houdt van cultuur? Bezoek dan Galerie Dorst naar Kunst in eh…Dorst.

Even terug naar het hotel voor een drankje op het terras en dan naar een leuk restaurant. Het goede Italiaanse restaurant Girasole in de Sophiastraat is dichtbij (7 min. Fietsen)

Heb je aan 24 uur niet genoeg? Bekijk dan onze tips voor dag 2.