Ontdek Breda - in de voorjaarsvakantie

De voorjaarsvakantie staat weer voor de deur en je wilt erop uit. Dan is een dagje Breda altijd een goed idee! Wij geven je nog wat tips ter inspiratie voor jouw ontspannende voorjaarsvakantie in Breda.

Explore Creative Breda

Als je Breda écht wil leren kennen moet je deze route lopen. Deze route neemt je namelijk langs alle creatieve hotspots van Breda. Van originele horecazaakjes tot innoverende ondernemers. Ontdek wat Breda allemaal te bieden heeft.

Check hier de route

Borrel hotspots

De voorjaarsvakantie betekent grote kans op een lekker zonnetje. In dat geval is niets beter dan er lekker van genieten op een gezellig terras! Er zijn genoeg plekjes om te borrelen, en overigens zijn deze plekken ook leuk om te bezoeken als het niet zulk mooi weer is. Geniet ervan! 

 

 

Bekijk hier de leukste borrel hotspots

Uitjes met het hele gezin

Heb je zin om met het hele gezin op pad te gaan? Dan hebben wij een aantal adresjes voor je! Wat dacht je bijvoorbeeld van karten, laser gamen of wandklimmen?  Er valt in ieder geval genoeg te doen voor heel het gezin. Neem ter inspiratie eens een kijkje op onze gezinsuitjes pagina.

 

Meer uitjes voor het hele gezin

Geniet van de Bredase natuur

Heb je zin om de rust op te zoeken? Ga dan eens voor een heerlijke wandeling in een van de vele natuurgebieden van Breda. Daarna ben je weer helemaal opgeladen, beloofd!

Ontdek de Bredase natuurgebieden

Ontdek nóg meer van Breda!

Dit gebeurt er komende weken