Uitjes als - het regent

Wil je eropuit in Breda maar is het slecht weer? Geen nood! Er zijn genoeg leuke dingen in Breda om te doen! Wij zetten de leukste uitjes in Breda op een rij om te doen met slecht weer.

Cultuur in Breda

Als het slecht weer is, ben je als cultuursnuiver aan het juiste adres in Breda! Breng een bezoekje aan het Stedelijk Museum, het Miniatuur- en Poppenmuseum of het Begijnhofmuseum. Het Poppenmuseum en het Begijnhofmuseum liggen op een steenworp afstand van elkaar, dus deze twee kun je perfect combineren tijdens jouw bezoek aan Breda.

Naar de speelhal

Een ideaal uitje met kinderen als het regent: de speelhal! In Breda zijn er opties te over. Breng eens een bezoekje aan Indoor Speelparadijs Kabonk (en vergeet niet om pannenkoeken te gaan eten bij Pannenkoekwaus) of leef je uit op de trampolines bij Cross Jumps of Street Jump in Teteringen. Of ga naar een van de twee speelhallen in de stad: Ted’s Arcade of GameState Breda.

Ontsnappen uit een escape room

Zin in een spannend uitje? Ga met z’n allen naar een escape room! Ga op zoek naar de antwoorden en ontsnap uit een bank, museum of een gesticht. In Breda heb je veel plekken om escape rooms te doen! Je kunt terecht bij Vier Hoog, Escaping Breda, Escape Room 076, Lot66, Truescape of This is Escape Breda.

Spelletjes bij PLAYGRND

Het jeu de boules sfeertje op de camping of in het park. Met je vrienden aan de babbel, speciaalbiertje in de hand en ondertussen een lekker balletje gooien. Dat kan allemaal bij PLAYGRND! Minigolfen, tafeltennisen, jeu de boules en allerlei andere spellen. En dit is allemaal indoor! Een ideaal uitje voor het hele gezin als het regent.

Naar de bioscoop

Een van de eerste uitjes die je bedenkt als het regent is de bioscoop. En terecht, want naar de bioscoop gaan is altijd een goed idee. Plof neer in een comfortabele stoel, pak je popcorn erbij en geniet! In Breda kun je terecht bij Pathé, Kinepolis en Chassé Cinema.

Wil je echt even tot rust komen? Ga een dagje naar de sauna! Bij Spa One in Oosterhout vind je onder meer verschillende sauna’s met openhaarden en een waterval, een zoutsteengrot en een yoga-cabine midden in het zwembad. Stoombaden, een hamam, diverse ruime whirlpools en comfortabele rustruimtes maken je wellness ervaring compleet.