Breda, - koop lokaal

Lekker aan de wandel? Een kopje koffie mag niet ontbreken! Haal zo'n heerlijke kop koffie of een lunch to go in Breda. Deze horecazaken zijn open voor afhaal. 

In Kannen en Kruiken

Ga naar In Kannen en Kruiken voor de lekkerste koffie, taartjes en lunches on the go! Vergeet niet aan het bingorad te draaien voor een leuke vraag. 

Veemarktstraat 45
 

Koffie bij Teun

Helaas zit een kopje koffie drinken aan een tafeltje in de Barones bij Koffie bij Teun er eventjes niet in, maar je kunt wel de lekkerste koffietjes afhalen! Je kunt hier ook terecht voor lekkere juices, ontbijtjes en lunch.

De Barones 17

The Tosti Club

In Breda kun je maar liefst op twee plekken genieten van de lekkere tosti’s van The Tosti Club. Bestel aan het afhaalloket en geniet thuis van een heerlijke tosti.

Van Coothplein 3
Vlaszak 2 A4

Coffeelab

Ben je een rondje aan het wandelen rondom het station? Haal dan een lekkere kop koffie of cappuccino met iets lekkers zoets. Bij Coffeelab kun je ook lekkere broodjes en boterhammen afhalen.

Willemstraat 17

Kamu

Koffie, taart en lunch! Bij Kamu zit je goed als je koffie en lunch wil afhalen. Bij Soepbar PIEK kun je ook nog terecht voor een lekkere soep on the go.

Boschstraat 31

Barista Café

Ben je op de Grote Markt en heb je zin in koffie? Dan ben je bij Barista Café aan het juiste adres. Vergeet ook niet een zoete lekkernij mee te nemen…

Grote Markt 12

Latour

Heerlijke broodjes en koffie voor onderweg, daarvoor moet je bij Latour zijn! Bestel bij de luifel in de Sint Annastraat en binnen een paar minuutjes kun jij smullen van een lekker broodje!

Sint Annastraat 2

Sip First

Thuis genieten van een lekker ontbijtje of lunch? Bij Sip First kun je dit afhalen om thuis lekker op te peuzelen. Neem gelijk een kop koffie on the go mee. Je kunt ook koffiebonen voor thuis bestellen!

Sint Janstraat 24

Yellow Monkey

Er zit een nieuwe hotspot in de Veemarktstraat: Yellow Monkey. Ben jij er al geweest? Hier haal je heerlijke koffietjes af, maar ook sapjes en sandwiches! 

Veemarkstraat 24

Ook leuk om naartoe te gaan: 

  • Chocolate Company
    Chocoladeliefhebbers opgelet, hier moet je zijn!
    Ginnekenstraat 153 
  • Lekker Joep
    Probeer hier de clubsandwich eens, daar krijg je geen spijt van! 
    Oude Vest 31
  • Patisserie Nettur
    Voor de lekkerste gebakjes, koekjes, chocolaatjes en koffie! 
    Sint Annastraat 21