Holy Moly lunch en borrel

  • Borrel
  • Lunch
Holy Moly is een echte hotspot aan de voet van de Grote Kerk in Breda. Een plek waar heel veel kan en mag. Vanaf het moment dat je binnenstapt, worden al je zintuigen geprikkeld. Een ware beleving en echte must do voor bezoekers én bewoners die je nooit zal vergeten!

Kan je niet wachten om te starten met heerlijk eten? Geniet dan van een heerlijke lunch bij Holy Moly.

Naast het unieke karakter van Holy Moly dat tot in de late uren doorgaat, is Holy Moly nu ook dé plek om je avond te starten.

Als je op zoek bent naar een unieke locatie om te genieten van heerlijke drankjes en borrelhapjes, dan ben je hier aan het juiste adres. Bij Holy Moly draait het om creativiteit in de keuken en om een avond vol gezelligheid, verfrissende drankjes en smakelijke gerechten.

Of je nu houdt van exotische bieren of verrassende cocktails met suikerspinnen, en of je liever geniet van loaded fries of coquilles, bij Holy Moly ben je verzekerd van een complete avond uit.

De Lunchkaart

Als je buik aan het rommelen is, dan kan je bij Holy Moly aankloppen. Ga je voor een lekker soepie met een stuk brood, of kies je uit een van de vlees, vis of vega gerechten?

De Borrelkaart

Maar wat heeft Holy Moly dan wel niet te bieden? Naast de heerlijke Flamkuchen en Nacho's vind je unieke Loaded fries. Maak het helemaal compleet met wat lekkere 'Trendy snacks' zoals corndogs, donut burgers en rib fingers. Wil je gewoon lekker delen? Kies dan uit een van de 5 borrelplanken. Sluit je avond af (of begin hem) met een heerlijke cocktail of een sweet dessert.