Festivalagenda Breda - 2022

2022 is hét festivaljaar van Breda! Benieuwd welke festivals er dit jaar op de planning staan? Hier vind je een overzicht van alle festivals in Breda.

Brand Parkies - 12, 19, 26 juli en 2 augustus

Brand Parkies is terug! Vanaf 12 juli kun je weer genieten van live muziek in het Valkenberg Park. 

  • 12 juli: STRAATWAARDE - Een nieuwe, verfrissende partysensatie. 6 meedogenloze podiumbeesten komen de tent afbreken, met een genadeloos goede show. 
  • 19 juli: A band called Friday - “Thank God It’s Friday” is niet alleen het motto van deze upcoming band, maar ook de levenswijze van de frontmannen van deze heerlijke band.
  • 26 juli: Handsome Poets - De heren van Handsome Poets zijn de garantie voor een leuke zwoele zomeravond in het park! 
  • 2 augustus: Radio Negra - Bereid je voor op een stevige, bombastische en ultra dansbare knal in het park! 
  • 9 augustus: Dragon Fruit - Maak je op voor een avondje moderne R&B
  • 16 augustus: Jared Grant - Jared Grant staat voor vette SOUL! Met zijn veelzijdige stem, gulle lach en strakke dansmoves verovert hij keer op keer de harten van het publiek.

Meer informatie

Carousel, gebruik pijltjestoetsen om te navigeren.

Breda Drijft - 23/24 juli

Na twee jaar is Breda Drijft terug! Op 23 en 24 juli wordt het vrolijkste en meest zomerse evenement van het jaar weer georganiseerd in de Haven van Breda! Zonnebril op, drankje in je hand, muziekje erbij en om je heen heel veel mooie mensen op flamingo’s, krokodillen en unicorns. 

Meer informatie

Breda in Concert - 30 juli

Liefhebber van Hollandse hits? Dan is Breda in Concert echt iets voor jou! Meezingen met Snollebollekes en John West op het Chasséveld! 

Meer informatie

TrailerFest - 13 augustus

Ze noemen zich het slechtste festival van Breda. Bereid je voor op foute kleding, nog foutere muziek en caravans. Dit wordt gegaranteerd drie keer niks. 

Meer informatie

Duikboot Festival - 27 augustus

Maak je klaar voor een zomer vol festivals! Ben jij bij Duikboot Festival aanwezig dit jaar? De kaarten zijn voor nu uitverkocht, maar aangezien dit een verschoven festival is, is de kans groot dat er nog kaarten vrijkomen. 

Meer informatie

Tranen van Van Cooth - 27 augustus

Op zaterdag 27 augustus zijn ze eindelijk weer terug met een nieuwe editie van het gratis meezing festival van Breda: Tranen van Van Cooth. Onder meer Dries Roelvink, Ammar en José Sep zijn van de partij. Ook zijn er koren te zien en te horen door de hele binnenstad van Breda. 

Meer informatie

Dream Village - 9-11 september

Dream Village is terug! 9, 10 en 11 september beleef je je wildste dromen met de gezelligste mensen en beste artiesten! Met optredens van onder meer Nicky Romero, Afrojack, Lucas&Steve, Kriss Kross Amsterdam, Bizzey en Ronnie Flex. 

Meer informatie

Hartje Ginneken - 10 september

Hoe het ooit allemaal begon: op 11 oktober 2015 kwamen twee vrienden en inmiddels als organisatie van Hartje Ginneken, in Café Boerke Verschuren op het idee om een buurtfeest te organiseren in het Ginneken. Dit jaar viert Hartje Ginneken hun jubileumeditie! 

Meer informatie

Breda Barst - 16-18 september

Ieder jaar in het 3e weekend van september strijkt Breda Barst neer in Park Valkenberg. Met hulp van zo’n 250 vrijwilligers zetten ze daar 2 dagen vol pop, rock, metal, punk, elektro, hiphop, dance en theater neer. Een mooie mix van regionaal en lokaal talent en gevestigde artiesten. Breda Barst is het grootste, gratis toegankelijke festival van de regio. Breda Barst is voor iedereen! Of je nu voor de muziek of de gezelligheid komt, of je nu komt met je vrienden of met je kinderen, en of je nou hier uit de buurt komt of niet. De line-up begint er al goed uit te zien met namen als S10, Selah Sue, Jett Rebel en The Vices.

Meer informatie