Wat hebben we nog een heerlijke nazomer, hier in Breda! Trek die zomerse kleding maar weer uit de kast en geniet van nog wat zomerse dagen. Wij zetten op een rijtje welke leuke dingen je kunt ondernemen in Breda.

Aan het water bij BAAI

Met mooi weer wil je aan het water zijn, toch? BAAI is de place to be. Tuur naar de voorbijvarende bootjes, suppers en kanoërs vanaf het terras onder het genot van een drankje en een borrelplank.
Markkade 1AB

Lekker terrassen bij PIER15

Bij PIER15 in het hippe Havenkwartier is het lekker toeven. Je krijgt hier tóch een beetje die festival vibe mee deze nazomer. 
Veilingkade 12

Nazomer op het tuinterras

Er is niets lekkerder dan genieten van de zon onder het genot van een verfrissend drankje op een van de gezellige, verborgen tuinterrassen van Breda. Tot in de late uurtjes zonder jas op het terras, dat wil je toch? Neem eens een kijkje bij  of plof neer op het tuinterras van Oncle Jean in het Ginneken. Wist je dat er nog meer fijne, verborgen tuinterrassen zijn in Breda waar je lekker kunt zitten?

Bekijk hier alle tuinterrassen in Breda

Het water op

Met mooi weer wil je natuurlijk het water op! Gelukkig heeft Breda veel opties om het water op te gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Galderse Meren, het Markdal of de singels? In Breda kun je vanaf verschillende plekken bootje varen of suppen, superleuk! Of wat dacht je van Breda bezichtigen vanuit een kano

Nog meer tips voor op het water in en rondom Breda 

Picknicken in de natuur

Breda biedt je de ruimte! Ga lekker wandelen in het bos of in een van de andere mooie natuurgebieden rondom Breda en neem een picknicktas mee. Zo kun je onderweg lekker picknicken! Ook leuk en lekker centraal: picknicken in het Valkenberg park.

Bekijk hier andere leuke picknickplekken in Breda

Wandel en fiets!

Trek je wandelschoenen aan of stap op de fiets! In een mum van tijd bevind je je in de groenste natuurgebieden van de omgeving. Maak een fijne fietstocht of wandeling in het Markdal of het Mastbos. Ook leuk: fietsen of wandelen langs de Blind Walls in Breda!

Bekijk alle fiets- en wandelroutes hier

IJssalons in Breda

Een ijsje smaakt altijd, maar op zo'n fijne nazomerse dag is het extra lekker. Gelukkig hoef je in Breda nooit lang te zoeken naar een lekkere ijssalon. Wij maakten een blog met 'alle dertien goed'. 

Wat gaat het worden? Mango, stracciatella of een lekker yoghurtijsje? 

Bekijk hier onze dertien ijssalons.