Bed & Breakfast Gallery 't Speelhuys

Gallery 't Speelhuys is een herenhuis dat omgetoverd is tot B&B waar je heerlijk kunt verblijven. Op loopafstand van het station en het prachtige centrum van Breda.

B&B Gallery 't Speelhuys is een herenhuis aan de lommerrijke Speelhuislaan en heeft een appartement met twee ruime slaapkamers, woonkamer en patio waar je heerlijk kunt verblijven. 
De Bed & Breakfast ligt op 3 minuten lopen van het station en op loopafstand van het centrum van Breda.

De Speelhuislaan kent een stukje geschiedenis van Breda dat niet zomaar vergeten mag worden. In het jaar 1618 werd er in opdracht van Prins Filips Willem van Nassau een jachtslotje gebouwd, met de naam 't Speelhuys. Dit slot werd omringd door een sterrenbos met acht verschillende lanen waarvan de Speelhuislaan nog een overblijfsel is. 
Ondanks dat het prinselijke buitenverblijf niet meer bestaat, kun je in B&B ’t Speelhuys toch kennismaken met dit unieke stukje geschiedenis. 

Eigenaren Aagje & Robert hebben dit jaren-20 pand met gevoel voor sfeer, kunst en cultuur getransformeerd tot prachtige B&B. Loop door het huis en laat je een verhaal vertellen door foto's en objecten. Een originele mix van eigen werken en op reis verzamelde vondsten. 
Geniet tijdens je verblijf van de lange gangen, hoge plafonds en paneeldeuren die je het gevoel geven dat je in een Frans hotel verblijft. 

Ook heb je beschikking over onder meer Wi-Fi, fietsenverhuur, fietsenstalling. Een uitgebreid ontbijt is beschikbaar voor € 17,50 p.p. 

Geïnteresseerd in een verblijf in deze unieke B&B? Deze vind je op zowel Booking.com als AirBnB.nl

Kaart wordt geladen...