STILLEVEN

Stilleven verzorgt ontbijt, lunch, verse, huisgebakken taart en natuurlijk de fameuze High Tea, bestaande uit twee gangen en onbeperkt thee. Alles wordt hier zoveel mogelijk gemaakt van lokale en biologische producten.

Stilleven verzorgt ontbijt, lunch, verse, huisgebakken taart en natuurlijk de fameuze High Tea, bestaande uit twee gangen en onbeperkt thee. Alles wordt hier zoveel mogelijk gemaakt van lokale en biologische producten. Je vindt bij Stilleven ook antiek en brocante. Gebruikt en geleefd, spullen met een verhaal.

De passie voor koffie, eten, bakken, vintage en gastvrijheid wordt hier samengebundeld tot één unieke ervaring. Niets is te gek. Zo krijg je hier geen kers op de taart, maar eetbare bloemen uit eigen tuin! Ga vooral een keer langs om te proeven van al dat lekkers, binnen of in de gezellige binnentuin. Of ga gewoon lekker snuffelen tussen alle vintage spulletjes.

Explore Green Breda hotspot:
Stilleven is onderdeel van de Explore Green Breda wandelroute. Met deze route maak je kennis met unieke en duurzame ondernemers in Breda. Al deze hotspots proberen op hun eigen manier bewustwording en een positieve beweging in gang te zetten. Van verpakkingsvrij winkelen tot verspillingsvrije horecaconcepten. Maar de route leidt je ook langs verborgen groene plekken in Breda. Van het historische centrum, via Oranje Zuid naar het Ginneken. Nieuwsgierig? Ontdek dan nu de route.

Openingstijden

Elke maandag11:00 - 17:00 uur
Elke dinsdag09:30 - 17:00 uur
Elke woensdag09:30 - 17:00 uur
Elke donderdag09:30 - 17:00 uur
Elke vrijdag09:30 - 17:00 uur
Elke zaterdag09:30 - 17:00 uur
Elke zondagGesloten

Bezoek de website van de locatie voor de meest actuele openingstijden.

Kaart wordt geladen...