Brouwerij Frontaal

Brouwerij Frontaal is ontstaan in 2015 na een jarenlange zoektocht naar de verschillende smaken & aroma's in al bestaande bieren.

Frontaal is een brouwerij die staat voor innovatie, balans, creativiteit maar ook zeker voor transparantie (op de helderheid van sommige bieren na). Dit komt allemaal terug in de smaak van het bier, de etiketten maar ook zeker door de manier van handelen door de brouwerij.

Het bier wordt gebrouwen volgens de slogan 'Beer for Thought'. Hiermee doelen ze op het creëren van smaken, kleuren en geuren in het bier, wat de drinker aanzet tot denken waar dit door ontstaan is. Naast dat er op zoek gegaan wordt naar de uitwerking van de ingrediënten zou men ook kunnen denken bij welk gerecht het bier lekker bij is of bij welk moment het goed past.

De brouwerij zelf is intussen verhuisd naar een grotere locatie, maar de sfeer van het Brouwcafé is gebleven! 

Echte bierliefhebber? Bekijk ook deze pagina met een overzicht van alle brouwerijen in Breda!

Explore Creative Breda hotspot:
Brouwerij Frontaal is onderdeel van de Explore Creative Breda wandelroute. Deze route leidt je langs een aantal creatieve hotspots in Breda. Verrassende plekken die elk op een eigen manier duurzaam en vooral creatief aan de weg timmeren. Als winkel, gastvrije horeca of culturele plek. In de historische binnenstad én in het industriële Havenkwartier. Nieuwsgierig? Ontdek dan nu de route.

Openingstijden

Elke maandagGesloten
Elke dinsdagGesloten
Elke woensdag16:00 - 23:00 uur
Elke donderdag16:00 - 23:00 uur
Elke vrijdag14:00 - 23:00 uur
Elke zaterdag14:00 - 23:00 uur
Elke zondag14:00 - 23:00 uur

Bezoek de website van de locatie voor de meest actuele openingstijden.

Kaart wordt geladen...