Restaurant Wolfslaar
Het met een Michelinster bekroonde restaurant wat gehuisvest is in een oud koetshuis op het landgoed Wolfslaar, staat bekend om het gebruik van regionale producten, waarbij chef-kok Maarten Camps streeft naar perfectie. De sommeliers maken het geheel compleet door deze gerechten te combineren met mooie wijnen uit de historische wijnkelder.
De wijnkaart biedt een keur aan wijnen uit alle windstreken. De Meesterkok kookt het liefst met groenten uit eigen moestuin en producten uit de regio. Zijn kookstijl is eerlijk en smaakvol.
Naast het prachtige koetshuis is er ook nog het imposante en modern ingerichte landhuis dat de sfeer van vroeger ademt. De mooie salons zijn veelzijdig inzetbaar; voor een zakelijk evenement en receptie tot een workshop of bedrijfsuitje. Het landhuis staat daarnaast bekend als een bijzondere en unieke trouwlocatie.
Openingstijden
- Elke maandag gesloten
-
Elke dinsdag
12.00 - 17.00 uur
18.00 - 00.00 uur -
Elke woensdag
12.00 - 17.00 uur
18.00 - 00.00 uur -
Elke donderdag
12.00 - 17.00 uur
18.00 - 00.00 uur -
Elke vrijdag
12.00 - 17.00 uur
18.00 - 00.00 uur -
Elke zaterdag
12.00 - 17.00 uur
18.00 - 00.00 uur - Elke zondag gesloten