Ben jij al vriend - van Breda?

Sommige dingen zijn niet weg te denken uit Breda, zoals de Grote Kerk. Maar zo vanzelfsprekend is dat niet. Geef daarom eens een echt Bredase vriendschap cadeau. Of word zelf een vriend van Breda. Wij geven je een paar ideeën. 

Vrienden van de Grote Kerk

Je komt thuis van vakantie,  je ziet in de verte de Grote Toren opdoemen en denkt: ha, weer thuis!  Welke Bredanaar kent dat gevoel nu niet? Want wij houden van onze Grote Kerk. Zij is onze trots.
Restauratie en onderhoud van de kerk kosten veel, nee... heel veel geld. Als vriend draag je daaraan bij. Voor iedere euro die je geeft, legt  de overheid er €  2,00 bij. Jouw bijdrage kan er voor zorgen dat over honderd jaar ook jouw achter-achterkleinkinderen bij het zien van de toren denken: ha weer thuis!

Vrienden van Stedelijk Museum Breda

Stedelijk Museum Breda is hét museum op het gebied van erfgoed en geschiedenis van Breda en verdient mooie tentoonstellingen. De Vereniging van Vrienden Stedelijk Museum Breda draagt daaraan bij door particulieren te verbinden aan het museum.

De Vrienden steunen het museum met bijdragen aan tentoonstellingen, projecten, aankopen en publicaties. Wist je dat de vereniging een van de belangrijkste eigenaren van de collectie van Stedelijk Museum Breda is? Als je Vriend wordt, is het museum dus ook een beetje van jou.

Wij denken dat je dit misschien ook interessant vindt