Veel winkels met kinderkleding in Breda bieden hun assortiment ook online aan. Hier vind je een overzicht van Bredase webshops met kinderkleding.

Bep & CO
Ontwerpt mooie kinderkoffertjes om een zwangerschap bekend te maken, bedruk de koffertjes met naam voor een leuk kraamcadeau of maak een persoonlijk en speciaal koffertije nav een geboortekaartje.
Spadestraat 43, Breda 
www.bepenco.com
Citywebshop

By Floor
Hier vind je een hele gave collectie voor meiden. Loop eens de winkel binnen of neem een kijkje op de website om je te laten inspireren door de laatste trends! 
Ginnekenweg 358, Breda
www.byfloor.nl  

Donsaapje 
Het is een winkel vol leuke, eerlijke en prachtige producten voor baby en kinderen van 0 tot 10 jaar. Van kleding tot speelgoed en boeken. Kom snel shoppen, want ook voor de moeders hebben ze leuke accessoires. 
Halstraat 28, Breda
www.donsaapje.nl

Dot en julot 
Met een grote collectie aan cadeaus en kinderkleding is hier genoeg voor iedereen. Ook ideaal voor cadeautjes! 
Veemarktstraat 63, Breda
www.dotenjulot.nl

Hipencool4kids
Voor superleuke en hippe kinderkleding. Met merken zoals Quapi, Levv, Mim-pi, B.Nosy en nog veel meer. Voor zowel jongens als meisjes
Ze hebben alleen een webshop
www.hipencool4kids.nl 

Ins and Outs 
Hier vind je niet alleen een ruim aanbod gedragen merkkleding voor kinderen en dames maar kun je er ook hele leuke kinderschoenen kopen. 
Ginnekenweg 41, Breda
www.insandoutsbreda.nl
W
ebshop

Kloffies & Koffies
Een kids conceptstore voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 10 jaar. Naast kinderkleding, speelgoed en verzorgingsartikelen is Kloffies & Koffies ook dé plek voor jonge ouders om koffie te drinken, te ontbijten of te lunchen, samen met de kinderen. 
Nieuwe Ginnekenstraat 36, Breda
www.kloffiesenkoffies.nl

s.Oliver 
S.Oliver biedt stijl en kwaliteit voor dames, heren en kinderen. In de winkel ligt trendy mode die draagbaar is in het dagelijkse leven.
De Barones 37, Breda
www.soliver.nl

Van Uffelen
Verschillende stijlen met een zeer ruime collectie toonaangevende merken, dat kun je verwachten bij Van Uffelen. Net als persoonlijk advies, expertise en aandacht. Neem een kijkje in de winkel of op de webshop voor dames, heren en kinderkleding.
Ginnekenstraat 26, Breda
www.vanuffelenmode.nl