Veel winkels met herenkleding in Breda bieden hun assortiment ook online aan. Hier vind je een overzicht van Bredase webshops met herenkleding.

076 My way of life
Is hét kledingmerk van Breda voor mannen en vrouwen. Bestel nu jouw unieke Breda-merkkleding! 
My way of life webshop

Artu Napoli 
Hier kun je terecht voor herenkleding. Van broeken, schoenen en  jassen tot accessoires. Je scoort hier je hele outfit!
Wilhelminastraat 10
www.artunapoli.shop 

Aspact 
Aspact maakt gebruik van on-trend streetwear elementen en ontwerpen samen met high-end details en stoffen voor het hedendaagse publiek.
Eindstraat 12, Breda
www.aspactstores.com/nl

DNA by NewStyle
Hier shop je de laatste trends op het gebied van fashion. Newstyle biedt stylish kleding, schoenen en accessoires voor man en vrouw.
Veemarktstraat 8, Breda
www.newstyle.nl

Epic
Als je hier binnenloopt of online kijkt, ben je verkocht!. Super leuke sneakers voor jong en oud. Je kunt hier ook terecht voor onder andere t-shirts en truien.
Lange brugstraat 26, Breda
epicstore.nl 

Grote man Shop/ Jean Bergé
Hier vind je een ruim aanbod herenkleding, hoeden en petten, schoenen, accessoires en gelegenheidskleding. De Grote Man Shop is gespecialiseerd in zowel de grote als de lange man. Bestellen kan via whatsapp.
Haagdijk 47, Breda
www.grotemanshopbreda.nl​

Mensquare
Mensquare is een high-end concept store waar je een unieke variatie aan high-end en street geïnspireerde brands vindt voor mannen. Mensquare draait om creativiteit, progressiviteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid en dat zie je zeker terug op de webshop. Neem een kijkje en laat je inspireren! 
Halstraat 36, Breda
www.mensquare-store.com/nl/

OPEN32 
Een multibrand fashion store voor dames en heren waar service centraal staat en waar je een uitgebreide collectie vindt van de beste merken. 
Ginnekenstraat 28, Breda
De Barones 29, Breda
www.open32.nl

Pakkenfabriek 
Bij PakkenFabriek vind je een uitgebreide collectie pakken, shirts en accessoires samengesteld met grootste zorg door fashion-experts. Daarnaast kun je er altijd eerlijk advies en uitstekende service verwachten. 
Wilhelminastraat 6, Breda
www.pakkenfabriek.nl 

PAULPIM
Prachtige kleding van de beste merken en verfijnde kwaliteit. Bij PAULPIM moet je zijn voor een combinatie van eersteklas kleding en uitstekende service. 
Nieuwe Ginnekenstraat 20 a-b, Breda
www.paulpim.nl 

Rings & Suits
Specialist in trouwringen en trouwpakken. Met keuze uit ruim 1000 paar ringen en ca. 4000 stoffen met daarbij een hoop persoonlijke aandacht is het hier fijn shoppen voor je bruiloft.
Ginnekenmarkt 8, Breda
www.ringssuits.nl

Run2Day
Hier kun je altijd gewoon binnenlopen voor een loopanalyse of advies voor kleding /accessoires. Ze staan ook klaar om alle vragen met betrekking tot jouw trainingen/schema of doelen te beantwoorden.
Nieuwstraat 33, Breda
Webshop

s.Oliver 
S.Oliver biedt stijl en kwaliteit voor dames, heren en kinderen. In de winkel ligt trendy mode die draagbaar is in het dagelijkse leven.
De Barones 37, Breda
www.soliver.nl

Sorali
Een multibrand-modewinkel voor zowel mannen als vrouwen. Bij Sorali vind je merken zoals Delousion, Dsquared, Valentino & Versace Jeans.  
Lange Brugstraat 46, Breda
www.sorali.nl  

Suitable Breda 
Een leuke en dynamische winkel die een divers aanbod aan trendy heren kleding voor elke gelegenheid biedt, van een bruiloft tot werkdag.
Veemarktstraat 13, Breda
www.suitableshop.nl/suitable-breda

Urban Bozz
Lederen en stoere tassen, gave retro kleding, leuke accessoires en mooie schoenen voor mannen. Naast hun kwaliteitstassen is de roaring 20s inspired collectie van de Shelby Brothers typerend. 
Houtmarkt 150, Breda
www.urbanbozz.com 

Van Lange Mode
Van prachtige kostuums en smokings, via dress-shirts, stropdassen en strikken, tot trendy jeans, chino’s, (maatwerk)schoenen en casual kleding, hiervoor kun je terecht bij Van Lange Mode voor zowel dames als heren. 
Wilhelminastraat 5, Breda
www.vanlange-mode.nl 

Van Uffelen
Verschillende stijlen met een zeer ruime collectie toonaangevende merken, dat kun je verwachten bij Van Uffelen. Net als persoonlijk advies, expertise en aandacht. Neem een kijkje in de winkel of op de webshop voor dames, heren en kinderkleding.
Ginnekenstraat 26, Breda
www.vanuffelenmode.nl