Een aantal boekenwinkels in Breda biedt zijn assortiment ook online aan. Hier vind je een overzicht van Bredase webshops met boeken.

Boekhandel van Kemenade & Hollaers
Boeken, tijdschriften, kranten en nog veel meer. Hier vind je alle genres. En heel makkelijk te bestellen via mail of SMS.
Ginnekenweg 52/54
www.kemhol.nl

De Vrije Boekhandel 
Op zoek naar een mooi boek? De Vrije Boekhandel op de hoek van Veemarktstraat staat vol met literatuur, poëzie, klassieken, kinderboeken, woordenboeken, kunst, fotografie, architectuur, muziek, reisboeken, kookboeken, filosofie, religie, geschiedenis, psychologie en sportboeken.
Veemarktstraat 40
www.devrijeboekhandel.nl
Webshop

De Stripspecialist
In de winkel staat stripspecialist Guido voor je klaar om jou te adviseren en te helpen. Maar ook online kun je neuzen in het uitgebreide assortiment aan strips, comics, spellen & meer van De Stripspecialist. 
Boschstraat 68, Breda
www.lastdodo.nl/shops/de-stripspecialist

Dijkmans muziek
Een gespecialiseerde gitaarwinkel in Breda met prachtige merken, een ongedwongen sfeer, goede muziek en natuurlijk mooie instrumenten.
Haagdijk 147, Breda
dijkmansmuziek.nl 

Latte's and Literature
Bij deze gezellige winkel vind je Engelstalige boeken in alle mogelijke genres, een diverse selectie Nederlandstalige kookboeken en een uitgebreide collectie van zowel Engelstalige-/ als Nederlandstalige bordspellen.
Nieuwstraat 18, Breda
www.lattesandliterature.com 

Libris Boekhandel Buitelaar
Bij Libris Boekhandel Buitelaar heb je keuze uit heel veel boeken, een heel leuk assortiment tijdschriften, kranten, ereaders, wenskaarten en leuke cadeaus.
Grote Markt 11, Breda
www.librisbuitelaar.nl

Roots Mail Music
Een winkel met een uitgebreide collectie CD's en vinyl in alle genres, zowel nieuw als gebruikt. 
Van Goorstraat 14, Breda
www.rootsmailmusic.com/shop/home.php

‘t Ezelsoor Bredase Boekenmarkt
De sterk wisselende voorraad van ‘t Ezelsoor bestaat uit tweedehands boeken, antiquarische boeken, uitgeversrestanten/ramsj en speciale aanbiedingen. 
Veemarktstraat 52-54, Breda
www.ezelsoor.nl 

Velvet Music
Een echt walhalla voor muziekliefhebbers. Bij deze platenzaak vind je vinyl en cd’s met een ruime keuze aan genres. 
Houtmarkt 162, Breda
www.velvetbreda.nl 

Vives Boek- & Kantoorvakhandel
Boekhandel met o.a. literaire boeken, thrillers, kookboeken en reisboeken. Ook heeft de winkel een uitgebreide kinderboekenafdeling en een mooi assortiment aan kantoorartikelen. 
Ginnekenweg 53, Breda
www.boekhandelvives.nl